Długo poszukiwany ale jest:) Kolejny Ogar 200 by Dawid.xD
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid.xD
Technik
Liczba postów: 655
Imię: Dawid
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Długo poszukiwany ale jest:) Kolejny Ogar 200 by Dawid.xD
Siemanko, w końcu się udało i około godzinę temu stałem się posiadaczem tego o to Ogara z 1988 roku z dokumentami Niebieskiego ogarka nie ma już 1,5 roku a ja już po miesiącu strasznie żałowałem sprzedaży Często przeszukiwalem olx z ogarami w promieniu 100km ale były albo bez dokumentów albo okropnie drogie.. Wczoraj trafił się ten Cena 650 zł do nego, oczywiście kupiłem go sporo taniej Ogarek niestety nie na chodzie z powodu braku iskry, ale ogarniemy to. Motorek trochę kolorowy ale pod zielonymi elementami kryje się oryginalny żółty kolorem Lagi z przodu wymieniane, ale dostałem oryginalne i są proste, poprzedni właściciel wymienił je ponieważ nie chciały pracować, te obecny pracują prawie jak w simsonku Plany? Zrobić silnik oraz pomalować całośćna czerwień meksykańską, mój ulubiony kolorek. I bym zapomniał, do ogara dostałemcaky drugi silnik w częściach, oraz jakieś linki, lusterko itd Poniżej fotki, niestety robione w garażu więc jakość słaba, a na dworze niestety ciemno :/
|
|
29-12-2017 21:10:21 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Dawid.xD za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Dawid.xD za ten post.
bacablue (01-14-2021), klodian2002 (01-13-2021)
|
heli126
Z Motorynką od 2002 roku
Liczba postów: 199
Imię: Łukasz
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Długo poszukiwany ale jest:) Kolejny Ogar 200 by Dawid.xD
Myślę, że to całkiem udany zakup. Też widziałem go na olx.pl za 650 zł.
Ogarek trochę wielobarwny, ale przynajmniej będziesz mógł go przelakierować według własnego gustu. Oryginalny kolor może byłby nawet ciekawszy od czerwieni meksykańskiej.
Jeśli dobrze widzę, to masz zieloną tabliczkę BBU, a takie były stosowane również w mojej okolicy, chociaż zapewne z innego zakresu numeracyjnego.
Teraz trzymam kciuki za udane poszukiwania iskry
|
|
31-12-2017 16:10:05 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|