Mini zgadywanka forumowa
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,409
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Mini zgadywanka forumowa
Ok, pora na rozwiązanie - pewnie i tak na nie nikt nie czeka, ale cóż, jak powiedziałem to dotrzymuję słowa
Pewnie się zaraz na mnie obrazicie. Tak, już w pierwszym poście Krzysiek rozwiązał moją zagadkę ale postanowiłem się droczyć z Wami do końca - bo rozwiązaniem jest - "deska służy do zabezpieczenia stołu przed otworzeniem, poprzez blokadę nogi stołu"
Sami przyznacie, nikt tak nie napisał nikt nie zwrócił uwagi, na dziwny kształt nogi, i dlaczego zadałem sobie tyle trudu by ja tak wyprofilować
Ale ... niektóre Wasze podpowiedzi mnie zainspirowały - np pochłaniacz kurzu - wyciąg. Może coś takiego wymyślę np z blachy ocynk 0,5 mm.
Zdjęcia stołu po montażu, oraz po wczorajszym malowaniu.
DZIĘKUJE ZA ZABAWĘ - i darujcie, że się trochę drażniłem - było warto - Wasza kreatywność - bezcenna - BRAWO WY
Aha ... kolejną zgadywankę przygotował Kacper
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
28-04-2017 00:00:55 |
|
|
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
|
Tak jak Józek Zapowiedział (dziękuje Józku ) Mam dla was zagadkę, może odpowiedź padnie szybko, może nie . A zagadka brzmi "Jak to coś się nazywa?", Podpowieć Nie które silniki to mają .
Zdjęcia "tego czegoś":
Powodzenia .
|
|
28-04-2017 15:25:10 |
|
|
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
|
Myślałem że będzie trudne, ale dobrze . PIWO lecie do Zbyszka i Rafała Gratuluje i Pozdrawiam .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2017 17:41:33 przez kacperszkudlarek.)
|
|
28-04-2017 17:41:13 |
|
1 osoba postawiła piwo kacperszkudlarek za ten post:1 osoba postawiła piwo kacperszkudlarek za ten post.
rafi555 (04-28-2017)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|