Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Wigry 2 '75 - Edycja jubileuszowa by wnusiu94
|
Autor |
Wiadomość |
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
Romet Wigry 2 '75 - Edycja jubileuszowa by wnusiu94
Witajcie!
No to czas na kolejny rower, tym razem jest to prawdziwy biały kruk wśród składaków. Zacznijmy od początku, a konkretnie przeniesiemy się do dnia wczorajszego. Otóż jak zwykle dopadła mnie nuda i zacząłem przeglądać mój ulubiony serwis z ogłoszeniami. Wrocław, Hobby, Rowery. Scrolluję, scrolluję ... WTEM zobaczyłem anons o tytule "Rower" i ceną 50zł do negocjacji. W opisie wyczytałem że do sprzedania jest "VIGRY" w dobrym stanie. Brak zdjęć mnie nie zniechęcił. Wysłałem SMS'a. Nic. Wracając dzisiaj z targu postanowiłem chociaż przedzwonić. Udało się! Aktualne! Umówiłem się na późne popołudnie. Szczerze mówiąc spodziewałem się jakiegoś totalnego zaspawanego rzęcha z którego totalnie nic nie wymodzę. Na szczęście się zawiodłem. Dotarłem na miejsce odbioru, zdążyłem zabłądzić, ale w końcu trafiłem pod właściwy adres. Otworzyła mi sympatyczna starsza Pani i zeszliśmy do piwnicy. Schodząc po schodach zza rogu moim oczom ukazał się mniej-więcej taki widok.
Od razu wiedziałem, że ten dzień będzie udany, ale nie spodziewałem się czegoś tak wspaniałego! Zeszliśmy na sam dół i rower ukazał mi się w całej okazałości. Dosłownie myślałem, że padnę trupem. Przecież to Wigry 2 w stanie praktycznie full oryginalnym! Wyskoczyłem z forsy z prędkością światła, Wigry wylądowało pod pachą i udałem się w kierunku przystanku autobusowego. Pech chciał, że złapał mnie deszcz, ale jakoś dotarłem do domu.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Jubileuszowy!
Gdyby ktoś miał wątpliwości.
Jak się Wam podoba?
Ja po prostu nie posiadam się ze szczęścia.
Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!
|
|
01-12-2013 22:15:58 |
|
|
Darek1
Technik
Liczba postów: 638
Imię: Darek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|