RE: Romet Chart, typ 210 Elektronik 12V/120W by BigSoft
Padła mi maszyna do testowania prądnic, więc byłem zmuszony zwrócić się o pomoc do mojego zamarzniętego od 2 miesięcy 027 Nawet sobie ładnie pyka pod koniec filmiku.
Takie tam... śmieciowe wideo
Poza tym nic się nie dzieje z Chartem, bo jestem... spłukany .
Pyka ładnie Odpalałeś go wcześniej, czy załapał tak po tych 2 mies.?
20.08.2012, 20.38 patrzyłem na zegarek- zakup charta 210 Mój Romet Chart 210 nowa edycja!
nikt tak ci nie wytłumaczy jak schemat! 027 bogiem, 023 nałogiem, s38 podstawą, 019 zabawą
Charcina stoi sobie w garażu. Niestety w tym roku jeszcze nim nie wyjechałem i nie wiem czy do tego dojdzie (aczkolwiek nie zamierzam sprzedawać, plany pozostały nadal aktualne, ale wstrzymane).
Powód dlaczego tak jest, a nie inaczej, jest jeden:
Kupiłem drugiego XM`a i właśnie rozpoczynam jego remont. Więcej będzie w innym temacie. Tym srebrnym jeżdżę obecnie, a szary jest w remoncie
Tak, z wajchy ssania od WSKi + linka ssania Simson.
Pierwszy raz nic, kompletnie NIC nie robiłem przy Charcie prócz montażu nowego akumulatora i umycia go. Po prostu pierwszy raz w tym roku zalałem do pełna, odpaliłem i sobie jeżdżę drugi tydzień. Normalnie niemożliwe, nawet gaźnika nie ruszyłem w celu choćby wyczyszczenia i jeździ... xD
Nooo kurde ten sezonik jakiś dobry, ja swojego od 1 lipca zalewam i nawet go nie myje Oby tak cały sezonik minął, chociaż chciałbym coś porobić, ale coś co się nie zepsuło, ale chciało udoskonalenie
(22-07-2014 22:17:08)stqc napisał(a): Nooo kurde ten sezonik jakiś dobry, ja swojego od 1 lipca zalewam i nawet go nie myje Oby tak cały sezonik minął, chociaż chciałbym coś porobić, ale coś co się nie zepsuło, ale chciało udoskonalenie
Mam ten sam problem od maja 2013
Pisk opon słychać z dala ktoś na Charcie zapier**** !!!
Mam Rometa i dwa kaski więc wybiorę się na laski
(25-08-2011 00:10:48)soczek napisał(a): Rób na orginał. Tjunink to tylko młode oszołomy praktykują, a potem na stare lata i tak mądrzeją (wiem po sobie).
Działaj, pozdro !
22-07-2014 23:13:18
2 użytkowników postawiło piwo MrF4k za ten post:2 użytkowników postawiło piwo MrF4k za ten post. stqc (07-23-2014), Taśma (07-22-2014)
Stoi sobie w garażu i czeka na remont kapitalny wszystkiego. Pali, jeździ, ale należy mu się już. Pełna relacja z odbudowy na pewno się pojawi jak się w końcu zdecyduję na remont. Sprzedawać nadal nie zamierzam
/
Romet Chart, typ 210 Elektronik 12V/120W by BigSoft
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.