| 

| 

Kaniloxowy Romet Chart 

| 

| Autor | 
			Wiadomość | 

Kanilox 

Moplikowiec 

Liczba postów: 3,490 
Imię: Kamil 
Pojazd: Romet Chart 

| 

RE: Kaniloxowy Romet Chart  

(07-02-2014 17:53:19)Kawka napisał(a):  Zaczyna to świetnie wyglądać   Jaka radość będzie na otwarcie sezonu! Dobrze, że wybrałeś kwasowy akumulator. Ja mam większe dziwadzctwo bo dwa małe złączone ze sobą i się mieszczą w puszkę boczną   

Po zdjęciach twoich opon widzę, że moja tylnia opona jest łysa i do wymiany   I masz taką samą fajkę jak ja. Czy masz iskrę dobrą z niej? Bo nie wiem czy nie zamówić nowej bo u mnie troche padaka i jest niebiesko biała. Dziś pogrzebię w swoim bo mnie zmotywowałeś   
No, nie umiem się już doczekać ale jeździć będę od razu jak będzie zrobiony. 
U mnie ten akumulator też nie jest do końca normalny bo jest znacznie większy od oryginalny, musieliśmy wyciąć trochę plastiku w puszce ale teraz mieści się idealnie. Niestety zdjęcia mam tylko na aparacie do którego nie mam czytnika kart, powinien dotrzeć w poniedziałek.

Kupiłem duży akumulator bo w mojej instalacji światło przednie będzie pobierać prąd z akumulatora.

Iskra była dobra, ale nie wiem jaka powinna być.

Zrób temat o swoim charcie bo piszesz mi o nim a nawet nie mam jak obejrzeć. 
  (07-02-2014 18:01:18)Marwerick napisał(a):  dobra jest fajka z kablem produkcji bosch 
No może jest dobra ale i tak zamontuje taką jak mam w stelli lub podobną.
 http://scr.hu/4y/7w4as nie ma szans żeby wyskoczyła z świecy albo się zużyła bo się trzyma świecy gumą, pasuje na świece z gwintem i z grzybkiem. A kabel jest miękki i gruby, nie to co ten oryginalny.

A tak z dzisiaj to złożone są już tylne amortyzatory i koła, zrobiłem zdjęcia telefonem

|  

| 

| 08-02-2014 04:55:14 | 

| 

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     

| 

|