Witam wszystkich.
|
Autor |
Wiadomość |
Jaagi
Chłopiec Ogarowiec
Liczba postów: 88
Imię: Kacper
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Witam wszystkich.
Witam, na imię mam Kacper, mam 14 lat, pochodzę z Dąbrowy Górniczej (woj. śląskie), swoją przygodę motorowerową zaczynałem od Rometa Ogara 205 z 1988 r., wspominam go bardzo dobrze, zakupiłem go za 280 zł, a sprzedałem za 350 zł, tutaj jego foto :
Z niego przesiadłem się na włoski motorower Gilera 503, który tanio kupiłem i tanio sprzedałem, gdyż pewne podzespoły uległy awarii
Foto :
Następnie w moje posiadanie weszła "motorynka" Romet Pony M1 ze swapem silnika na Dezamet 019 zakupiony gdzieś od "dziadka".
Foto :
(fotka stara, teraz błotnik jest już zielony i jest naklejka na baku )
Potem przyszedł czas na mój główny pojazd, czyli Jawę 50 typ 23 Mustang, koloru żółtego, aktualnie wygląda tak (na życzenie mogę podesłać zdjęcia zaraz po zakupie, troszkę ją "odwsioczyłem") :
Foto :
Przedostatni z moich motorowerów jest Romet Ogar 200 w opłakanym stanie wizualnym, została mi z niego tylko sama rama na kołach, kto chętny, mogę sprzedać, 60 zł za całość, silnika już nie ma.
Foto :
No i ostatnia, moje oczko w głowie, Jawa 50 typ 20 "Kaczka" czy też "Pancerka", niestety nie mam jej zdjęć, ale na dniach powinienem dodać.
W pracach nad motorkami trochę pomaga mi tata, ale nie myślcie sobie, że mi je "robi", tylko czasem coś doradzi, przytrzyma, wiecie o co chodzi.
Pozdrawiam, liczę na aktywację,
zajuu584.
|
|
20-08-2013 18:55:27 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|