Feiro
Typ Homemade
Liczba postów: 516
Imię: Martin
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Kobieta.
.... brak słów... Nie możesz lepiej się z nią zaprzyjaźnić" ponieważ potem może to być odebrane tylko jako lepsza przyjaźń, nic więcej!
Jeśli nie masz w sobie choć ciut pewności siebie to daleko nie zajdziesz, taka prawda. Przez internet łatwiej zagadać, wiadomo, ale jak dla mnie jest to trochę niedorosłe.
Robisz tak:
Na którejś z przerw, bądź na lekcji na której siedzisz z nią w ławce, zacznij jakiś luźny temat, pogadaj trochę... W rozmowę wpleć delikatnie słowa typu "miło się rozmawia, może spotkalibyśmy się w ...(dzień tygodnia)... przykładowo w ...(miejsce)... oczywiście jeśli masz na to czas i chęci (i tu jakiś uśmieszek)"
Jeśli nawet by się nie zgodziła to poproś ją o jakiś !!!"KONTAKT"!!!-dlaczego nie "numer telefonu"? Jest na to wiele wyjaśnień, ale nie będę o tym pisać teraz.
Chłopie na 90% możesz być pewny że to zrobi.
Dajmy na to dostaniesz nr gg, to już jest jakiś krok naprzód!
Jak poflirtować? Tego ci już nie napisze bo to od ciebie zależy... Jesli wszystko dobrze rozegrasz to dziewczyna ta się z tobą spotka.
Co dalej? Na pewno wyżej wspomnianym miejscem nie może być kino ani żadne inne "mainstreamowe" miejsce. Może być jakiś park, spacer, ewentualnie jakaś cichsza kawiarenka itp gdzie na spokojnie można będzie pogadać.
Po takim spotkaniu powinien się zacząć etap że już normalnie wymieniać będziecie zdania w szkole itp, oczywiście nie od razu, ale za kilka dni możesz znów jej zagadać o jakimś wspólnym wypadzie.
Nie mów jej od razu co czujesz bo to ją odepchnie. Tak na 3-4 spotkaniu możesz SPRÓBOWAĆ ją pocałować. Oczywiście wcześniej jakieś trzymanie za rąsię na spacerze wchodzi jak najbardziej w grę.
Jak się zastosujesz to za niedługo myślę będziesz mógł podziękować
Ref:.
To jest moje miasto. (haha)
Podaj swoje hasło. (haha)
Rozsuńcie się samochody. (haha)
Oddajcie cześć OGAROWI. (haha)
Nastała nowa dynastia. (haha)
Zrodziła się nowa kasta (haha)
ROMET OGAR i basta ! (haha)
Nowy król tego miasta!
|
|
04-02-2013 17:18:38 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Feiro za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Feiro za ten post.
Rometowiec97 (02-04-2013), Sołtys (02-04-2013)
|
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Kobieta.
A tą benzyne pocztą polska wyślesz >
Ferio dzięki ci też mam nadziej ze sie przyda .
sory za spam.
|
|
04-02-2013 18:09:18 |
|
|
Rudy102
ASSKICKER
Liczba postów: 618
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|