Dobry telefon do 180zł
|
Autor |
Wiadomość |
zigu98
Praktykant
Liczba postów: 366
Imię: Grzegorz
Pojazd: Inny
|
RE: Dobry telefon do 180zł
A ja Ci polecę dwa dobre telefony
- Samsung Chat, używam od prawie 2 lat. Niezawodny, głośny, wi-fi też ma, całkiem dobrze działa.
Mega wygodnie się smsy pisze. Za ok 200 zł, można wyrwać prawie idealny egzemplarz.
- LG Swift, kupiłem 2 tygodnie temu za 150 zł w dobrym stanie. Na razie dobrze działa. Całkiem głośny wi-fi działa również ok. I Andorida ma. Zdjęcia nawet spoczko robi. Samsung zresztą też niczego sobie
Szczerze polecam
"Live to ride
Ride to live
Away of life"
Aktualne pojazdy:
FSO Polonez 1.6 GLI '96
Byłe pojazdy:
Romet Ogar 200 '88
|
|
16-10-2013 21:07:48 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
17-10-2013 22:17:49 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
|
|
21-10-2013 22:34:58 |
|
|
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
|
A nie lepiej kupić sobie jakąś dobrą cegłę? Smartfonó za bardzo w tym przedziale cenowym nie ma, a takie telefony też są spoko. Ja teraz mam samsunga mini 2, ale następny telefon nie będzie ani z androidem, ani chyba nawet dotykowy. Ogólnie telefon sam w sobie bardzo przyjemny - nie ma problemów z rozmową, strony jako tako się przegląda, głośnik w miarę głośny, aparat nawet znośny, nie spodziewałem się tego po nim. Ale czasami zdarzają się takie ściny, że cholera czasami bierze, ostatnimi czasy przestaje wykrywać kartę SIM i trzeba restartować, jednego razu ekran główny mi się wyczyścił, czasami jak chcę zadzwonić, to zamuli i nie dzwoni, a po 3 minutach dopiero dzwoni, co telefon jest już dawno odłożony. Długo by tak wymieniać... Osobiście teraz wolałbym kupić właśnie dobrą cegłę, albo nawet nie taką dobrą, ale żeby chociaż tą zasraną latarkę miała, bo bez niej straszna ujnia. Dobrze, że są aplikacje, które podświetlają cały ekran na biało, co trochę zastępuje latarkę, ale to jednak nie to samo. Warto wspomnieć, że telefon ma około roku.
Następny telefon, jaki kupię, będzie jakaś prosta nokia, albo coś może z dobrym aparatem, ale nie dotykowy - bateria o wiele słabsza, w mrozach mają różne zachowania, bez mrozów też. A za cenę np. takiego samsunga można mieć o wiele lepszą słuchawkę. Wtedy byłem napalony, bo dotykowy telefon, ojeju, ale fajny. Chciałem przenaczyć więcej, niż na niego przeznaczyłem (450 zł), ale szczerze to jestem zadowolony, że tego nie zrobiłem.
Przejechałem się na smartfonach i to grubo. Radziłbym tobie nie popełniać tego samego błędu.
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
|
|
21-10-2013 23:17:43 |
|
|
Taśma
Pro
Liczba postów: 3,954
Imię: Mikołaj
|
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2013 23:24:47 przez Taśma.)
|
|
21-10-2013 23:22:18 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
|
|