| 

| 
					Prodżekt Kadet "Łoś" 
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Damian4570   Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
 Imię: Damian
 Pojazd: Romet Kadet

| 
			| RE: Prodżekt Kadet "Łoś" 

Słabo z tym malowaniem    Taka mała rada, jak nie masz warunków do malowania lub ogrzewanego garażu, poczekaj do lata, bo teraz w zasadzie stracisz niepotrzebnie pieniądze, na lakier, który będzie się łuszczył i nie będzie miał odpowiednich warunków do wyschnięcia. Fajnie, że masz zapał, ale czasem trzeba się wstrzymać i nie robić nic na siłę - stracisz tylko kasę    A silnik mogłeś wyczyścić w momencie rozbiórki, tj: ściągam dekiel, myje dekiel, następnie zabieram się za kolejny element, demontuje i czyszczę i tak po kolei    Aż przyjemnie będzie się składało   

|  |  
	| 12-02-2015 22:36:22 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| TheNight   Technik

Liczba postów: 904
 Imię: Krystian
 Pojazd: Romet Chart

| 
			| RE: Prodżekt Kadet "Łoś" 

(12-02-2015 22:36:22)Damian4570 napisał(a):  Słabo z tym malowaniem  Taka mała rada, jak nie masz warunków do malowania lub ogrzewanego garażu, poczekaj do lata, bo teraz w zasadzie stracisz niepotrzebnie pieniądze, na lakier, który będzie się łuszczył i nie będzie miał odpowiednich warunków do wyschnięcia. Fajnie, że masz zapał, ale czasem trzeba się wstrzymać i nie robić nic na siłę - stracisz tylko kasę  A silnik mogłeś wyczyścić w momencie rozbiórki, tj: ściągam dekiel, myje dekiel, następnie zabieram się za kolejny element, demontuje i czyszczę i tak po kolei  Aż przyjemnie będzie się składało  
Z malowaniem właśnie bd czekał do wiosny/lata a co do czyszczenia to 90% elementów wyczyściłem tylko został mi ten nieszczęsny dekiel od sprzęgła (Tylko z zewnątrz)    *Tuning/Usprawnianie Silników 2T
 *Remonty generalne silników 2T/4T
 Mój Chart 50/5
 Derbi Senda 70/7/3M w akcji
 |  |  
	| 13-02-2015 12:07:54 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

| 

|