Kierownica komputerowa tracer
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Kierownica komputerowa tracer
Jak szukałem informacji, dlaczego tak się dzieje, to niektórzy pisali że im chodzi, a innym nie... W większości na nie... I kupowanie nowej, to jest jak loteria w totka...
I wolał bym dać 50zł więcej i mieć porządnego Logitech... I akurat do gier jak NFS, kierownica jest średnio potrzebna... I tam nawet nie zauważysz że ci ściąga, bo i mi tam nie ściągało...
I ja kierownicę mam do gier jak LFS czy RFactor... Gdzie można sobie świetnie po driftować! Ostatecznie, co jest masakrą dla kierownicy, to pograć w Dirta 2... Tam po 1-2 trasach, jesteś cały spocony... Od kręcenia kierownicą.
I ja kiedyś w planie mam sobie kupić Logitech G25... Lub G27... Już można znaleźć poniżej 1000zł używkę, a grając na takiej, przyjemność jest mega!! XD
U znajomego po przejechaniu jednej trasy w Dirt 3 na średnich ustawieniach kierownicy (średniego sprężenia zwrotnego) bolały mnie ręce i byłem cały mokry!! Ale i tak chciałem jeszcze raz
Wracając do tego tracera... U mnie w sklepie komputerowym taką za 80zł widziałem jak ok. miesiąc temu chciałem sobie kupić... A za 110zł była taka jak ja mam, czyli z osobno leżącymi biegami i ręcznym hamulcem.
|
|
01-05-2013 16:17:42 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|