Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Universal Kacpra.
|
Autor |
Wiadomość |
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
Universal Kacpra.
Cześć, chciałbym wam pokazać mojego Universala/Wigry. Piszę 'Universal/Wigry' bo cały czas byłem pewny że to Wigry, a tu dziś sobie powiedziałem jak byłem w szkole 'nie ma ch*ja, dziś wchodzę na strych i ściągam Wigry '. Akurat wypadł wmiarę luźny dzionek. No ja biorę te Wigry już, zaczepiam Pas transportowy do niego, i akurat widzę, nalepkę 'Universal', mówię 'A to przez to miał Koło 3biegowe, przecie to je Universal!'. Stan farby nie jest może i najlepszy, ale tragedii nie ma. Najważniejsze że rama nie spawana, ale jego największym minusem (tata mi opowiadał i przecie je to Universal) jest to że mój dziadek Wyje**ł koło z 3biegami i ogólnie cały osprzęt o zmiany biegów i wstawił zwykłe koło . Ogólnie największym jego plusem jest To że Jest on w naszej rodzinie od nowości, gdyż moja mama dostała go na komunie. Ogólnie gdyby nie to koło itp, to był by raczej w oryginalne. Macie zdjęcia jak wyglądał zaraz po ściągnięciu z Strychu.
|
|
12-03-2018 17:57:19 |
|
1 osoba postawiła piwo kacperszkudlarek za ten post:1 osoba postawiła piwo kacperszkudlarek za ten post.
nie_mientki (03-25-2018)
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
25-03-2018 01:43:58 |
|
|