WYCENA: ROMET KOMAR. POMOCY.!
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
WYCENA: ROMET KOMAR. POMOCY.!
witam.
Panowie, mam do was prośbę, otóż chciałbym abyście mi pomogli w wycenie mojego komara którego pewnie jeszcze pamiętacie:
podmieniam link:
http://imageshack.us/g/855/dsc03762f.jpg/
chciałbym się dowiedzieć ile mogę za niego 'śpiewać' tak żeby było z czego opuścić i żebym nie był stratny, ale też żeby nie przegiąć z ceną.
jeżeli nie pamiętacie to nie ma on papierów i jest z 1976r. do wymiany jest głowica. (koszt 20zł używana) oczywiście opuszczę na nią z ceny. : )
a więc wyceniajcie.!
z góry dzięki.
pozdrawiam. : )
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2011 23:08:57 przez bykuu.)
|
|
19-11-2011 00:56:32 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
19-11-2011 01:03:39 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
19-11-2011 01:32:06 |
|
|
STRAŻNIK
Strażnik Forum :D
Liczba postów: 543
Imię: Grzegorz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
19-11-2011 01:34:02 |
|
|
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: WYCENA: ROMET KOMAR. POMOCY.!
(19-11-2011 01:34:02)grzechu12x napisał(a): a nie lepiej ci tego komarka zostawić i wyremontować???
kolego, jak ja mam włożyć w tego komara tyle co w kadeta (ponad 700zł, a to jeszcze nie koniec) to ja wolę doskładać i kupić co innego, bo cholera mnie bierze z tymi dzisiejszymi częściami dostępnymi w sklepach. wiem, mogę kupić stare, ale nie do wszystkich mam dojście, a jak mam zamawiać gdzieś dalej to dochodzą koszty przesyłki, przez co więcej funduszy trzeba włożyć. a jeszcze nie wspomnę o rejestracji, bo na rejestrację trzeba ok. 200zł. nieopłacalne. lepiej doskładać i kupić sprawnego na chodzie, bo ja do kadeta już sił nie mam z tymi częściami, a tak samo pewnie by było z komarem. także ja się już nie będę bawił w takie coś, bo nie mam na to czasu..
a co do zdjęć aktualnych to postaram się dzisiaj zrobić i wstawić. : )
i jeszcze co do sprzedaży na części to nie wiem, też mnie to kusi, ale wszystkich części od razu nie sprzedam, a jakbym w całości opchnął za to 350zł na czysto to by było super.
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
19-11-2011 13:43:13 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|