Gracie w minecrafta?
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
|
05-03-2014 20:24:55 |
|
|
Darek1
Technik
Liczba postów: 638
Imię: Darek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
05-03-2014 22:13:07 |
|
|
patrykkol997
LwG
Liczba postów: 961
Imię: Patryk
|
|
05-03-2014 23:38:40 |
|
|
Kanilox
Moplikowiec
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Gracie w minecrafta?
Ja miałem przez ponad dwa lata swój serwer, jeden z najlepszych w Polsce i jeden z najdłużej działających non stop.
Bywało tak że jak o 11 rano wstałem to grałem do 3 w nocy tylko z przerwami na jedzenie, hehe, to były dziwne czasy.
Poznałem mnóstwo ciekawych ludzi, z dwoma nawet później spotkałem się w realu.
Jako ciekawostkę mogę dać link do zapowiedzi nowej edycji http://www.youtube.com/watch?v=08Sdzz88z3w
Byłem tam właścicielem, głównym adminem i przede wszystkim technikiem, zawsze ja konfigurowałem wszystko, usuwałem usterki i takie tam więc trochę się na tym znam.
Jest wizja odbudowy serwera ale potrzebne jest 200zł w na moim koncie, inaczej nawet nie zaczynam.
Ale obecnie nie gram, grałem jakiś czas temu trochę na innych serwerach ale to może 1h dziennie. Szkoda mi czasu.
|
|
06-03-2014 11:12:26 |
|
|
patrykkol997
LwG
Liczba postów: 961
Imię: Patryk
|
|
27-03-2014 21:01:48 |
|
|
kubu355
Motorynkowy Komarzysta
Liczba postów: 526
Imię: Kuba
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Gracie w minecrafta?
Ja zacząłem grać w MC od wersji Beta 1.5, głównie na singlu.
Potem rozpocząłem przygodę z multiplayer'em, po upadnięciu ulubionego serwera, sam się za to wziąłem, miałem serwer 80 slotów, grało od groma ludzi, niestety musiałem zamknąć tamtą edycję :/
Po roku utworzyliśmy serwer 40 slotów, znów grało dużo ludzi.
Tak jak pisze kanilox, jest to ciężkie i męczące, ale jest to świetne zajęcie. Często siedziałem 6-12h na serwerze
Przestałem grac po zamknięciu serwera, który mógłby spokojnie się rozwijać. Zamknąłem z powodu tego iż byłem jedyny który ogarniał pliki serwera i ja je wszystkie robiłem, oczywiście miałem adminów i moderatorów, z którymi mam kontakt do dziś
Teraz wróciłem jakoś do MC, mamy gotowy serwer i kasę (z poprzednich edycji), trzeba skończyć stronę i forum.
Jak na razie polecam serwer s3.dragoncraft.pl:50000 który akurat dzisiaj jest nieczynny z powodu zmiany wersji serwera
FanPage naszego Gangu ---> Klik!
|
|
27-03-2014 21:17:05 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|