Komar chopper
|
Autor |
Wiadomość |
gryf114
Because why not?
Liczba postów: 153
Imię: Adam
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
19-03-2013 18:44:42 |
|
|
kw112
Chart passione mea, et vita mea
Liczba postów: 2,014
Imię: Michał
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Komar chopper
(19-03-2013 13:49:27)ogarowiec napisał(a): Zazdrość was bierze . Sami byście chcieli zrobić taki projekt, ale kasa
Tak jutro idę i robię charta na harleya
(19-03-2013 18:48:06)Romet drajwerV2 napisał(a): kw112 wielki obrońco rometów. U mnie za garażem stoi jeden w śniegu i rdzewieje próbowałem go sprzedać i na części i w całości i nikt nie chce kupic... Może ty jesteś chętny. Bo prędzej czy później wyląduje na złomie.
Śmiem twierdzić że patrykx0999 był w bardzo podobnej sytuacji i chciał zrobić z nich coś unikalnego ale niestety zawsze się trafi taki "dzieciak" jak ty który rzuca mięsem na lewo i prawo a nie potrafi podać sensownych argumentów. Nazywasz kogoś dwunastolatkiem a sam ile masz lat? 13 - 14
Żeby nie było projekt zaje****** mi się podoba i tak trzymaj.Tą kołyskę pod silnikiem lepiej zrobić mnie kwadratową na zgięciu i inną stopke hamulca bym dał
1. Powiedz skąd jesteś.
2. Jesteś na forum 6 dni, masz 2 posty, więc mnie nie zdążyłeś poznać, w takim razie jak masz czelność nazywać mnie dzieciakiem rzucającym mięso na prawo i lewo?
3. W profilu jest magiczna tabelka wiek: może już troszkę nieaktualny ale może jeszcze być.
4. Ciebie, nawet jeśli w profilu masz podane 19 lat to ośmielę nazwać ciebie dwunastolatkiem, gdyż zachowujesz się jak niedorozwinięty umysłowo uczeń podstawówki.
Proszę, coś za coś, teraz jesteśmy po równo.
20.08.2012, 20.38 patrzyłem na zegarek- zakup charta 210
Mój Romet Chart 210 nowa edycja!
nikt tak ci nie wytłumaczy jak schemat!
027 bogiem, 023 nałogiem, s38 podstawą, 019 zabawą
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2013 22:54:42 przez kw112.)
|
|
19-03-2013 22:50:48 |
|
1 osoba postawiła piwo kw112 za ten post:1 osoba postawiła piwo kw112 za ten post.
komarek2 (02-01-2014)
|
Romet drajwerV2
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 242
Imię: michau
|
(19-03-2013 22:59:12)Vladimir napisał(a): Kolejni chcą podzielić los Nave i RD? Spokój do cholery.
Jest spokój tylko poprostu dyskutujemy bo od tego jest forum.
kw112 napisał(a):1. Powiedz skąd jesteś.
2. Jesteś na forum 6 dni, masz 2 posty, więc mnie nie zdążyłeś poznać, w takim razie jak masz czelność nazywać mnie dzieciakiem rzucającym mięso na prawo i lewo?
3. W profilu jest magiczna tabelka wiek: może już troszkę nieaktualny ale może jeszcze być.
4. Ciebie, nawet jeśli w profilu masz podane 19 lat to ośmielę nazwać ciebie dwunastolatkiem, gdyż zachowujesz się jak niedorozwinięty umysłowo uczeń podstawówki.
Proszę, coś za coś, teraz jesteśmy po równo.
1. Województwo podkarpackie okolice łańcuta
2. Forum już dużo dłużej i wcześniej przeglądałem niż się zarejestrowałem i zdążyłem sobie wyrobić opinię dodatkowo cytując "Wszyscy w domu zdrowi?", "Jeb*ij się w ten pusty łeb!" to tylko z pierwszej strony tego tematu więcej mi się szukać nie chciało.
3. Wow o rok się pomyliłem
4. Może jakaś argumentacja?
Jeszcze jeden taki cytat który daje mi do myślenia
"Jak chcesz tak traktować Rometa to lepiej zakończ swoją przygodę z nimi, bo jak nadal będzie taka mentalność narodu to g*wno z tego wszystkiego zostanie."
A co on z tym rometem zrobił takiego? Te motorki były tłuczone na bardzo wielką skalę ani to żaden unikat nawet wartości rynkowej to nie ma więc nie wiem o co tak się rzucasz. Jaka mentalność narodu? G*wno zostanie ze wszystkiego bo ktoś komarka przerobił?
Na jaki kolor będziesz go malował? Będziesz jeszcze coś w nim zmieniał?
|
|
19-03-2013 23:44:32 |
|
1 osoba postawiła piwo Romet drajwerV2 za ten post:1 osoba postawiła piwo Romet drajwerV2 za ten post.
Amanssy (03-20-2013)
|
kw112
Chart passione mea, et vita mea
Liczba postów: 2,014
Imię: Michał
|
(19-03-2013 23:44:32)Romet drajwerV2 napisał(a): Na jaki kolor będziesz go malował? Będziesz jeszcze coś w nim zmieniał?
Powiem ci że ja bardziej idę tropem oryginału.
Widzisz co pasja robi z ludźmi, nawet taki Romet potrafi skraść serce człowieka, a jak już je skradnie to się go broni, ja się go broni to stajesz się źle postrzegany, jak stajesz się źle postrzegany stajesz się odrzucany, a na twoje miejsce wstępuje kolejna osoba z którą stanie się to samo.
Na forum jest więcej obrońców, ale boją się przyznać(nie wiem czemu).
Ok gadajcie co chcecie, ja swoje wiem, każdy ma swoją rację.
Co do podkarpackiego to mam daleko, także wiesz, nie opłaci mi się jechać(wiem jak to odbierzesz).
Ok koniec jazdy po mnie, wiem że CI, których pasją jest Romet są i będą potępiani, ja się z tym już pogodziłem, ale nadal trwam w swoim przekonaniu i z niego nie zrezygnuję.
20.08.2012, 20.38 patrzyłem na zegarek- zakup charta 210
Mój Romet Chart 210 nowa edycja!
nikt tak ci nie wytłumaczy jak schemat!
027 bogiem, 023 nałogiem, s38 podstawą, 019 zabawą
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2013 23:59:01 przez kw112.)
|
|
19-03-2013 23:56:42 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|