Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Forum
No więc tak moi drodzy. Jeśli sytuacja finansowa magicznie się nie zmieni, będziemy razem jeszcze do końca roku jak dobrze pójdzie. Wiem że ciągle o jednym mowa, ale przypominam, że to użytkownicy tworzą forum, i za nie odpowiadają. Jeśli udało by się nam uzbierać w tym tygodniu 10 zł z sms'ów, zniknął by problem transferu, ponieważ pozostałe 32 złote już mamy O domenie już nie mówię, bo tylko cud by nam pomógł... Poza tym widzę totalny brak zainteresowania pozostałej ekipy forum niestety. Na początku "działalności" było pełno chętnych do współpracy, a dziś mogę pisać w kółko o pomoc, i zazwyczaj wszyscy mają olewczy stosunek. Ja będę walczył o to Forum do końca, reszty jak widać to nie obchodzi... Zaraz będą wypowiedzi typu "Po co wam to Forum było" itp. Więc już mówię: Było pytanie do kilkunastu osób, czy robić nowy stabilny hosting i rozkręcać? Czy będzie pomoc - Będzie. Widzę właśnie. Nie chcę teraz oczerniać wszystkich, bo są tu osoby które walczą razem ze mną, i dorzuciły się groszem, ale są takie które teraz kompletnie zmieniły zdanie i mają wszystko w czterech literach.
Tyle ode mnie.
- Volvo V70 II
- Honda Transalp 600V
- Romet Kadet 110 Automatic
- Romet Komar
- Romet Ogar 200
- Opel Astra G
*** ...i wtedy rzekł - Nie da się. ~ Tomasso94 ***
|
|
11-08-2011 01:39:51 |
|