Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie?
|
Autor |
Wiadomość |
naveintre
Praktykant
Liczba postów: 478
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie?
Cytat:Dla mnie sweterek to sweterek, buty to albo kapcie, trampki, adidasy - jak facet zna dokładny model bucika który nosi do szkoły to coś z nim jest nie tak... można znać model i markę samochodu, nie wiem komórki... ale ubrań? Koszulka to koszulka i koniec. Jak wybieracie w sklepie GACIE to też patrzycie czy są w paski, kropki czy mikołaje? Co za różnica na czym kleksa robicie? Przecież i tak to jest pod spodniami... jak czytam te niektóre teksty to zaczynam wierzyć, że homoseksualizm jest coraz powszechniejszym zjawiskiem, bo zachowujecie się jak geje z którymi pracowałem w NL co jak wchodzą do jednego sklepu to znają wszystkie marki modele i przymierzają wszystko zeby zobaczyć czy pasuje i co do czego... Kremik pod oczy, pod paszki i na brzuszek też kupujecie? Kosmetyki dla PRAWDZIWEGO faceta to żel do kąpieli i pasta do zębów. hehehe facet ma być uosobnieniem męskości, a nie zniewieściałym dziwolągiem, który płacze w dajśmanie bo nie ma 'konwersów' w jego rozmiarze... ja pier***...
Ja patrze! Bo nie chciał by ,zeby mi różowe majty ze spodni wystawały... Z tą pasta do zębów już bez przesady... Dezodorant jeszcze nikomu nie zaszkodził
|
|
17-11-2012 17:33:52 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - naveintre - 17-11-2012 17:33:52
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|