Gaźnik Romet
|
Autor |
Wiadomość |
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,470
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Gaźnik Romet
(23-12-2021 23:03:06)Norweski Zomowiec napisał(a): gaźnik k60b z produkcji zsrr czy CCCP praktycznie nie jest dostępny na olx czy na allegro. Jednakże na giełdach go widzę, ale razem z sinikiem do werchowiny (czasem też z silnikiem do dezameta). Miałem dwa te gaźniki. Pomimo, że osiągi daje lepsze, niż oryginalny dezameta - to też ma wady... wiecznie mokry silnik od spodu, problemy z ssaniem, pompowanie gaznika paliwem czy ustawieniem pływaka. Na szczęście poczytałem na forach i znalazłem godnego następcę oryginalnego gaznika dezameta - jest to dellorto 14.12l. Jeżeli masz kupować od kogoś na grupach FB oryginalny zsrr k60b w podobnych pieniądzach, co nowy dellorto - to lepiej zakup NOWY! i lepszy dellorto. tu masz mój film z pracą silnika z dellorto. https://youtu.be/L-M08j4UQWo także polecam
Dla Ciebie to chyba płacq za reklamę dla Dellorto, masz chyba jakiś specjalny kontrakt. A w zamian za reklamę przysyłają Ci jakieś części do gruzów
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
24-12-2021 00:04:23 |
|
1 osoba postawiła piwo Debesta za ten post:1 osoba postawiła piwo Debesta za ten post.
romek (12-24-2021)
|
Norweski Zomowiec
Mechanik
Liczba postów: 1,786
Imię: Marcin
Pojazd: Inny
|
|
24-12-2021 01:09:40 |
|
|