Romet Chart 210 na czesci- zainteresowani?
|
Autor |
Wiadomość |
nofack
Banned
Liczba postów: 680
Imię: mm
Pojazd: Romet Komar
|
Romet Chart 210 na czesci- zainteresowani?
Mam pytanie czy był by ktoś zainteresowany jak bym chcial sprzedać Charta na części ? Pytam bo narazie srzedaje w całości ale może był by ktoś chetny na czesci? Jesli by mi die to bardziej oplacilo to mogl bym isc w czesci, Jesli beda zainteresowani tymi czesciami.
Oto zdjecia Charta z ogloszenia:
https://www.olx.pl/oferta/romet-chart-21...bee038c608
Lokalizacja Miechów Maloposkie
Pisac kto co by potrzebowal i kto co za ile da.
Info w ogloszeniu. Ew pytac.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2017 19:26:55 przez nofack.)
|
|
12-12-2017 19:24:14 |
|
|
nofack
Banned
Liczba postów: 680
Imię: mm
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Romet Chart 210 na czesci- zainteresowani?
Tez bym nie rozbieral bo co calosc to calosc ale jak 1000zl nie ma kto dac to piernicze, a kasa mi potrzebna więc moge isc w czesci bo za 800 oddawac to tyle kosztuje rama z dokumentami plus silnik bez reszty.
kdutka - pokico wszystkie twoje czesci sa, Lampa przod tyl bardzo ladny stan, nie popękane,kanapa z tego co pamietam rowoniez bez dziur stan bardzo dobry,,kopka,wajcha sa,reszta rowniez. Pytanie ile mi dasz za to wszystko? Silnik i blotniki rowniez stan bardzo dobry , najgorsze sa kierunkowskazy -totalna lipa, manetka jedna urwana(przalacznik) 2 korpus jest ok i w miare stan, bak pokrywy schowkow spoko, stacyjka z kluczykiem jest, licznik stan slaby ale dziala mechanizm, kola felgi musze sie przyjrzec lagi prozd stan bardzo dobry, tyl jest ok, Pisac i proponowac co kto za ile da rozwaze kazda propozycje, Jak bedzie mi sie oplacalo to ide w czesci.
|
|
12-12-2017 20:29:47 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|