Ogar 200 "suzuki tsx" KeiSangi.
|
Autor |
Wiadomość |
KeiSangi
unfunny boy
Liczba postów: 1,451
Imię: Ignaś
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Ogar 200 "suzuki tsx" KeiSangi.
Trudne sprawyyy...
Poznań. Ignaś jak co dzień siedzi przy komputerze pasąc swój brzuch, który wozi na taczce.
Nagle jednak przychodzi mu na myśl, że może warto byłoby naprawić motor, bo na rower się nie mieści.
W ciągu około dwóch godzin sciągnął swoje spasione cielsko na dół do piwnicy, podsunął sobie dwuwarstwowy karton pod pięćdziesięciocentymetrową warstwę sadła i zaczął grzebać. Sam stworzył problem, gdyż głupi cap wkręcił świecę krzywo i wykręcił gwint w głowicy.
Wszystko wyszło ładnie, nawet w przypływie chęci dorobił 1 szpilkę cylindra.
Zadowolony poszedł spać. Następnego dnia wstał w okolicach godziny siódmej. Po południu. Miał okropny ból głowy, co wskazywało, że przed udaniem się na spoczynek uczestniczył w suto zakrapianej libacji alkoholowej. Postanowił zawlec górę sadła na dół, aby złożyć upragniony motorower. Niestety, w stanie wskazującym na spożycie środków psychoaktywnych z bazaru od Rumuna, zapomiał jak należy przykręcić głowicę. Przykręcił ją krzywo, a wał stanął w miejscu. Ignaś postanowił podciąć się mydłem w kostce. Tak skończyła się smutna historia Ignacego o poziomie inteligencji równym amebie.
Zrobiłem za was robotę, żebyście mi nie musieli pojeżdżać.
Jeżdżę po to by jeździć,
Żyję aby nie żyć
|
|
06-06-2015 17:03:15 |
|
|
Petronas
Wiecznie karany ;)
Liczba postów: 887
Imię: Tomek
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Ogar 200 "suzuki tsx" KeiSangi.
Hhaha
Dobre, jesteś już oblistą
Zgłoś to!
Ten Ogar chodzi czy ni ch@ja?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2015 17:16:21 przez Petronas.)
|
|
06-06-2015 17:16:07 |
|
|
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
|