MotÓr three by byku
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
MotÓr three by byku
Witam.
Chciałem wam przedstawić nabytego przeze mnie wczoraj ogara 200, za którego dałem 50zł ( kolega chciał 60zł, ale utargowałem 10zł ).
Jest on nie kompletny, na zdjęciach widać czego brakuje, dodam tylko że silnik rzekomo ma iskrę (kolega tak mówił, ja nie sprawdzałem bo trzeba po podłączać parę rzeczy, a nie mam teraz czasu. sprawdzę jutro, bądź w sobotę). Póki co ogar będzie stał, bo teraz wszystkie fundusze przekazuję na kadeta i później na komara (komar co prawda jest już na chodzie, ale trzeba w nim pozmieniać parę rzeczy) , a na końcu dopiero wezmę się za ogara.
Jest jeszcze druga opcja żeby go sprzedać na części.
Kolega jest już chętny na silnik za 30zł.
ale nie wiem czy będę go sprzedawał, muszę najpierw ocenić ile bym musiał w niego włożyć, a ile dostałbym sprzedając go na części. Jeżeli nie byłaby to kolosalna suma to go wyremontuję, a w odwrotnym przypadku, sprzedam na części. W sumie to myślę że ok. 120zł. musiałbym w niego włożyć więc raczej go zostawię. bo kolor zostaje ten sam, tylko brakujące części trzeba będzie po dokupywać.
a oto zdjęcia:
http://imageshack.us/g/829/dsc03258t.jpg/
i dzięki wam Panowie za miłe słowa. : )
( nie chce mi się już tego pisać za każdym razem.xd )
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2011 21:44:04 przez bykuu.)
|
|
20-10-2011 20:35:41 |
|
|
ROMETUS
Maximus
Liczba postów: 250
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|