Czy od palenia sie nie urośnie??
|
Autor |
Wiadomość |
Ćmaga
Gazownik, kierowca
Liczba postów: 108
Imię: Jakub
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Czy od palenia sie nie urośnie??
Ja też, nie polecam, też byłem głupi i zacząłem palić w 4 klasie podstawówki. Lepiej nie zaczynaj, szkoda zdrowia i kasy, ubrania śmierdzą, do tego dochodzi kaszel. Po za tym paczka kosztuje 10zł, chyba, że mieszkasz na wschodzie jak ja, to można kupić po 6zł, ale policz, po roku palenia kupisz kilka ładnych Rometów.
|
|
24-02-2013 17:10:21 |
|
|
rowler
Technik
Liczba postów: 621
Imię: Krystian
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Czy od palenia sie nie urośnie??
ogólnie rzecz biorą to że nie urośniesz jak będziesz palił to bajka, oczywiście palenie źle wpływa na organizm ( płuca, nawet wątroba ) ja sam palę od 4 podst. i jakoś nie zamierzam rzucać, nie będę cię namawiał żebyś palił albo rzucał czym prędzej możesz bo to bez sensu - chcesz to palisz, ja nie mam problemów z kupowaniem papierosów ponieważ sam je sobie robię za powiedzmy 2-3 zł paczka ( tytoń nieoryginalny ), mam 186-90 cm wzrostu, dawno nie mierzyłem, nie widzę jak do tej pory szczególnych skutków palenia, powiedzmy że palę mniej więcej 5 lat, także chcesz i masz za co to pal, ostrzeżenia kolegów są słuszne, papierosy drogie w sklepach więc lepiej nie zaczynać ja mogę bo mam prawie darmo , jak będziesz chciał tak zrobisz
|
|
25-02-2013 00:15:25 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|