Ankieta: Co wg was lepsze ? Ankieta jest zamknięta. |
romet ogar 200 |
|
24 |
42.86% |
romet ogar 205 |
|
32 |
57.14% |
Ocena wątku:
- 2 głosów - 2 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
co lepsze ogar 200 czy 205?
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: co lepsze ogar 200 czy 205?
(02-01-2013 19:21:35)Tasiemiec napisał(a): Co to jest: ..?
Bo nadal nie wiem czy to jest jakieś nurtujące pytanie czy pytanie bez pytania. Co to?
Deklarowałem się. Mogę go odpalić, ale nie ręką. Ledwo co łapie bo się sprzęgło ślizga.
zmieniłem, pasuje Ci?
już wiesz co to jest?
cieszę się.
no właśnie, więc właśnie mówię, że skoro się deklarujesz to się wywiązuj...
taki mądry jesteś na wszystkie strony, a teraz uniki i wymówki robisz. ;]
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
02-01-2013 19:31:24 |
|
|
Taśma
Pro
Liczba postów: 3,954
Imię: Mikołaj
|
(02-01-2013 19:28:00)Romet MR 2375 napisał(a): no K*rwa wczoraj pisałeś że jutro będzie filmik a dziś to łożysko to sprzęgło sam siebie próbowałeś oszukać czy co?
Tak, twoje 50-t-1 jest najlepsze i nie ma prawa się zepsuć bo było 3 razy remontowane.
Mogę nagrać filmik. Ale czego? Jak miałem pokazać że ręką odpala?
(02-01-2013 19:31:24)bykuu napisał(a): zmieniłem, pasuje Ci?
już wiesz co to jest?
cieszę się.
Też się cieszę się.
(02-01-2013 19:31:24)bykuu napisał(a): no właśnie, więc właśnie mówię, że skoro się deklarujesz to się wywiązuj...
taki mądry jesteś na wszystkie strony, a teraz uniki i wymówki robisz. ;]
W poście wyżej masz wszystko na temat filmiku
Mogę nagrać że sprzęgło się ślizga. To cie zadowoli?
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2013 19:35:24 przez Taśma.)
|
|
02-01-2013 19:32:27 |
|
|
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
|
nie, bo nie mówię o tym że Ci nie wierzę.
Tylko skoro mówisz że filmik będzie to może zanim się zadeklarujesz to najpierw się upewnij że jesteś w stanie faktycznie go nagrać i odpalić go ręką.
a zadowoli mnie to, jak w końcu skończy się ta cała bezsensowna dyskusja w tym wątku.
nie ma tu nic innego jak:
sprzeczki, kłótnie, wymądrzanie się, zbaczanie na inne tematy czyli po prostu praktycznie same bezsensowne posty, zamiast konkretnej odpowiedzi na pytanie autora. (które w sumie także jest
bezsensu, ponieważ jak napisałem w moim pierwszym poście w tym temacie: 'nie rozumiem tematów takiego typu jak ten, czy lepsze to czy może jednak to, bo i tak i tak nic z tego nie wynika, z tych całych Waszych komentarzy, tak jak wspomniałem - jeden uważa tak, drugi tak, a trzeci jeszcze inaczej od tego jednego i drugiego itd itd...' - cała wypowiedź jest na 8 stronie jak coś)
no w tym chyba akurat przyznacie mi rację, co?
PS. po pierwsze nie wymądrzam się że mój ogar 200 pięknie chodzi, a po drugie nie mam ogara 200, bo jak jak nie trudno się domyślić wszystko mam rozebrane na drobne części, które jak dobrze wiesz sprzedaję. ;]
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2013 19:58:27 przez bykuu.)
|
|
02-01-2013 19:55:27 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|