[Sprzedam] Romet 50 T-1 z 1980 roku Z PAPIERAMI!
|
Autor |
Wiadomość |
Sołtys
Ja tu tylko sprzątam...
Liczba postów: 1,557
Imię: Bartek
Pojazd: Inny Romet
|
[Sprzedam] Romet 50 T-1 z 1980 roku Z PAPIERAMI!
Witam! Jako że zamierzam kupić Komara 2350 pozostaje opchnąć mój obecny sprzęt, żeby mieć kasę na Komarka. Przedmiotem sprzedaży jest Romet 50 T-1 z 1980 roku. Wersja z dużymi schowkami i trzybiegowym silnikiem, MA PAPIERY. Mechanicznie jest w dobrym stanie, wizualnym, jak widać gorzej. Motorower chwilowo nie odpala, bo do wymiany jest linka od gazu, (dołączam nową!) tak to wszystko hula! Mankamentem jest podwyższona przez poprzedniego właściciela główka ramy, co widać na zdjęciach, zakrywająca trochę numery ale wystarczy spawu-spawu i będzie cacy. Numery ramy tam są, ale pod główką, ponieważ na tą seryjną jest nałożona jeszcze druga, zakrywająca trochę numery ramy, wystarczy ją odspawać, a i to nie jest konieczne, bo przegląd przeszedł bez problemu. Motorower znajduje się w Sokołowie Małopolskim, niedaleko Rzeszowa. Poprzedni właściciel trochę z nim kombinował, min. ma on amatorsko zrobiony zaczep na przyczepkę motocyklową, ale to da się łatwo usunąć. Na czas robienia zdjęć zdjąłem chwilowo tablice rejestracyjne
Cena: Do negocjacji!
Proszę dzwonić pod numer: 519417868
Wszelkie pytania proszę kierować na powyższy numer telefonu, lub na PW
facebook.com/oldromet - Zapraszam!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-09-2012 19:23:17 przez Sołtys.)
|
|
30-09-2012 19:14:01 |
|
|
Winiar 93
wueskoczwórkoogarorometowiec
Liczba postów: 961
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|