![]() |
|
Pomocy pomożecie wycenić 2375?? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Czy warto kupić? Wycena, Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=98) +--- Wątek: Pomocy pomożecie wycenić 2375?? (/showthread.php?tid=55998) |
Pomocy pomożecie wycenić 2375?? - tysiu89 - Wczoraj 13:36:33 Dzień dobry forumowicze, jestem tutaj nowy, ponieważ chcę kupić Romet 2375. Mam do was ogromną prośbę, jesteście w stanie wycenić to cudo? Ma 3 biegi, jest zarejestrowany, ubezpieczony, odpala i jeździ, do tego ma oryginalną fakturę zakupu z 82 roku i ubezpieczenie chyba z 82. Bardzo prosze o pomoc ile to może być warte. RE: Pomocy pomożecie wycenić 2375?? - romek - Wczoraj 21:39:44 To jest 50-t-1, ładny oryginalny stan 2,5-3 kafla z czego dużo zależy od tego czy biegi nie wypadają RE: Pomocy pomożecie wycenić 2375?? - tysiu89 - Wczoraj 23:08:09 Dodam ze ma oryginalne papiery z 82 roku a na gov pl jest tylko 3 wlascicieli jq od dzisiaj jestem 4 nawet mam oryginalna swiece nowa w pudelku made in czechoslowacja dziekuje za wycene myslalem ze te papiery itd to atut. Praktycznienz gov pl jest cala historia a nry ramy i silnika pokrywaja sie z tymi zoltymi starymi ze wyszedl z fabryki 3biegowy wg papierka starego 2375 wg dowodu romet 50 dodam ze ma 1054km przebiegu
|