Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
Wigry 3 z naklejką pierwszej jakości - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207)
+--- Dział: Rowery - Pozostałe pytania (/forumdisplay.php?fid=210)
+--- Wątek: Wigry 3 z naklejką pierwszej jakości (/showthread.php?tid=55964)

Wigry 3 z naklejką pierwszej jakości - bomblodz - Wczoraj 23:51:36

Witam, niedawno otrzymałem Czerwone Wigry 3 z 89. roku, i w momencie gdy to się stało nie wiedziałem zbyt wiele o starych rowerach. Ogółem rower nie był w złym stanie, wszystko działało pompka cacy tylko rama była trochę pozdzierana ale naprawdę jak teraz o tym myślę to było dobrze. Niestety myślę że popełniłem mały błąd ponieważ rozebrałem całego wigrasa i zdarłem z niego prawie cały lakier i naklejki, i po nieudanej próbie pomalowania go na własną rękę oddałem go do piaskowania i lakierowania proszkowego u lakiernika [Koszt to 250zł, ale jeszcze nie jest zrobiony więc lakiernik może jeszcze opuści trochę cenę Dodgy] Ogółem dopiero bo zdraciu starego lakieru zrozumiałem że był to lekki błąd ale jestem ciekaw czy niebieska naklejka pierwszej jakości jest rzadka, i czy sprawia że rower był więcej warty [ taka naklejka znajduje się też na tylnej lampce i na dynamie]. Myślę że to tyle na teraz, jak rama wyjdzie od lakiernika i trochę złoże wigrasa to może dam znać jak to wyszło, i liczę na pomoc z pytaniem o tej naklejce.

BomblodzBig GrinBig Grin