![]() |
|
Romet Flaming 77r. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze Romety (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Romet Flaming 77r. (/showthread.php?tid=55954) |
Romet Flaming 77r. - johnatanpaniniman27 - Dzisiaj 18:12:10 Witam. O to mój Romet Flaming z r. 77. w kolorze którym ja myśle że prezentuję się cudownie. Oczywiście w najcudowniejszym stanie nie jest lecz i tak uważam że dobrze się prezentuje. Jeżdżę nim wszędzie bo po to jest rower a nie żeby stał w kolekcji nie ruszając się. Niestety okazało się że widelec był uszkodzony awięc dlatego nie w kolor. Flaming bardzo się zdaję w jeżdżeniu po moim zadupiu dolnym jak babcia mnie wysyła po chleb do sklepu, starsi panowie "O jejku aż mi się przypomniały czasy z młodośći" a więc jest dobrze ![]() Zamontowany bagażnik także posiada tryb imitowania wymażonego polo-luxa Strasznie przepraszam jescze raz żadko odwiedzam forum i pomyliłem działy motorowerowe a rowerowe proszę o przesunięcie do odpowiedniego działu |