![]() |
|
[Inny] Identyfikacja modelu rometa po dokumentach. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: [Inny] Identyfikacja modelu rometa po dokumentach. (/showthread.php?tid=55884) |
Identyfikacja modelu rometa po dokumentach. - krystian276 - Dzisiaj 12:20:34 Siema! Otóż wpadły mi w ręce papiery do rometa, ogólnie właściciel ma taki syf w stodołach i szopach że nawet nie jest pewien gdzie i czy posiada do tego jeszcze rame, nie pamięta co to było. Niestety w papierach jest wpisane jak to za komuny marka : komar Teraz tak z papierów: Rok produkcji 1988 poj. 49.80 2 osobowy Dość niski nr ramy ~007500 Jednocześnie dość wysoki nr silnika ~577500 Miałem podejrzenia że mógł to być ogar 200, chłop coś mówił że miał kiedyś kilka ogarów Może uda się wykopać w śmieciach oryginalne manele do tego, ale nawet nie wiem za czym patrzeć w tej stercie złomu A uwierzcie że jest w czym przebierać.
RE: Identyfikacja modelu rometa po dokumentach. - romek - Dzisiaj 12:54:55 To może być wszystko nie dojdziesz RE: Identyfikacja modelu rometa po dokumentach. - krystian276 - Dzisiaj 13:11:16 Właśnie to była moja najgorsza myśl xD No cóż, pozostaje przekopanie sterty złomu albo "dostosowanie" jakiegoś trupka po staremu. RE: Identyfikacja modelu rometa po dokumentach. - Quake96 - Dzisiaj 15:12:56 Jeśli faktycznie rokiem produkcji jest 1988 to może być to Ogar 200, najpewniej czerwony. Tak mniemam bo mój ma numer 007458 więc blisko, oj bliiisko
RE: Identyfikacja modelu rometa po dokumentach. - krystian276 - Dzisiaj 16:58:37 Właśnie tego najbliżej jestem bo chłop mówił że miał kiedyś kilka ogarów |