![]() |
|
Problem skrzynia Romet50t1 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Silnik, przeniesienie napędu (/forumdisplay.php?fid=221) +--- Wątek: Problem skrzynia Romet50t1 (/showthread.php?tid=55748) |
Problem skrzynia Romet50t1 - vezuuu - Wczoraj 20:20:11 Witam pisze ponieważ potrzebuje pomocy z moim rometem 50t1 (3biegowy) jechałem na trójce i nagle zaczął sie zachowywać jagby spadł łancuch więc spokojnie wcisnąłem sprzęgło zahamowałem lecz łańuch nie spadł ale skrzynia przestała działać i zaczeła wydawac dziwne dźwięki jak wrzuce na bieg , skrzynia również gdy jest na biegu nie stawia oporu tylko kręci się swobodnie jak na luzie i tylko brzęczy bardzo prosiłbym o pomoc w zdiagnozowaniu czemu tak jest ponieważ jeśli to cos drobnego szkoda było by rozbierać cały silnik na marne. RE: Problem skrzynia Romet50t1 - romek - Wczoraj 21:05:59 A odpala ? W sensie jak kopiesz kręci wałem ? RE: Problem skrzynia Romet50t1 - Elektronik - Dzisiaj 00:21:44 Objaw typowy dla Dezamet 023 . W 019 może to tylko sprzęgło.
|