![]() |
|
Okna cylindra 003 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Usprawnienia (/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Okna cylindra 003 (/showthread.php?tid=55734) |
Okna cylindra 003 - Grzeszek - Dzisiaj 21:22:19 Witam mam pytanie czy ktoś robił okna (wydechowe w tuleji i wylot, dolot i płuki od dołu) w cylindrze komara na wzór cylindra z 023 mam taki pomysł na usprawnienie komara bez dużych przeróbek tylko nie wiem czy to ma sens i będzie działać? RE: Okna cylindra 003 - Norweski Zomowiec - Dzisiaj 21:46:48 A weź opuść tłok w cylindrze do DMP i powiedz, czy otwarte są wszystkie okna?
RE: Okna cylindra 003 - Grzeszek - Dzisiaj 22:02:07 Okna są trochę przysłonięte przez tlok RE: Okna cylindra 003 - Norweski Zomowiec - Dzisiaj 22:20:57 No chyba wiesz co masz najpierw wykonwać, jeśli zamierzasz robisz porting kanałów RE: Okna cylindra 003 - Grzeszek - Dzisiaj 22:59:02 Podkłade już mam plus dellorto 15/15 i głowica splanowana ale to jakoś dużo nie daje lepiej się zbiera ale max 48 jechał miałem tłumik z jawki założony na sprobe lepiej idzie z dołu ale góra jest taka sama lub trochę gorsza RE: Okna cylindra 003 - Norweski Zomowiec - Dzisiaj 23:41:40 To teraz sprawdź squish jaki posiadasz |