![]() |
|
Kupię piastę - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Kupię / Przyjmę (/forumdisplay.php?fid=37) +--- Wątek: Kupię piastę (/showthread.php?tid=55689) |
Kupię piastę - kiniuface@gmail.com - 01-02-2026 14:43:01 Cześć. Chce kupić oryginalną nową piastę tylną do komara. RE: Kupię piastę - Dinozaur - 02-02-2026 12:49:57 Czesc, mam 'jakies kolo 19' z obrecza prostokatna w przekroju, czyli juz nowsze - chyba z lat 70/80-tych, fabrycznie nowe, bez dekla ze szczekami. Tylko nie wiem - czy przednie czy tylne / obrecz jest owinieta 'papierem pakowym - szarym'. Musze je odnalezc, bo raczej nie sprzedalem na gieldzie, bo chyba go nie zabieralem nawet..? Nie wiem, czy te 'nowsze' kola z prostokatna obrecza / roznia sie np. szerokoscia piast : przednie - tylne ? Pozdrawiam. RE: Kupię piastę - romek - 02-02-2026 14:05:12 Jak prostokątne to będzie do T1, jeśli to tylne to właśnie takiego szukam więc jeśli się upewnisz które to jest to może się dogadamy ? Ps. Sorry za wcięcie się w ogłoszenie, ale te koło co prawda nada się do Komara też , tyle że jeśli szukasz oryginalnej piasty to mniemam że zależy Ci na oryginale
|