![]() |
|
witam wszystkich - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: witam wszystkich (/showthread.php?tid=55676) |
witam wszystkich - kuba_ogarek 200 - Wczoraj 21:56:58 witam wszystkich właśnie zaczynam tuning ogarka 200 planuje zmienić cylinder na 60cc, gaźnik od skutera, oraz kilka poprawek oczywiście ogarek jest na zapłonie cdi ![]() ![]() Zdjęcie na dole z wakacji [attachment=23901] RE: witam wszystkich - Bob_Harley - Wczoraj 22:13:08 identyczny jak mój xD ten gaźnik to planujesz PZ19 wrzucić? bo ja wlasnie taki mam i póki co to nawet sie sprawdzał tylko dysze trzeba duże dobrać RE: witam wszystkich - kuba_ogarek 200 - Wczoraj 22:56:40 (Wczoraj 22:13:08)Bob_Harley napisał(a): identyczny jak mój xD ten gaźnik to planujesz PZ19 wrzucić? bo ja wlasnie taki mam i póki co to nawet sie sprawdzał tylko dysze trzeba duże dobraćtaki zamówiłem króciec przerabiałeś stary czy zamontowałeś inny? bo zamówiłem zestaw z króćcem ale nwm czy się wpasuje bo zagięty jest z czego dobierałeś dysze? |