![]() |
|
Powitanie - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Powitanie (/showthread.php?tid=55657) |
Powitanie - KrzychBBI - 05-01-2026 00:06:38 Cześć! Mam na imię Krzysztof i witam wszystkich Forumowiczów. Nigdy nie myślałem, że będę miał coś wspólnego z Rometem. Jeżdżę motocyklem Honda XRV 750 Africa Twin. Wcześniej jeździłem Hondą Transalp 600, jeszcze wcześniej Hondą Transalp 650, a jeszcze wcześniej Hondą HRV 750 Africa Twin i Yamaha V-star 1100. Dlaczego Romet? W listopadzie 2025 r. zupełnie przypadkiem kupiłem Rometa Ogara 205 od kolegi z pracy, który sam zaproponował mi sprzedaż (wcześniej nawet nie wiedziałem, że ma taki egzemplarz). Po zakupie była rozbiórka i elementy lakierowane oddałem do piaskowania i malowania proszkowego. Kilka tygodni temu odebrałem pomalowane elementy i dalej będę próbował go złożyć do kupy, wykorzystując w większości nowe części. Myślę, że na tym Forum pomożecie mi zrealizować mój cel... Pozdrawiam serdecznie! RE: Powitanie - Bob_Harley - 05-01-2026 02:13:10 z tymi nowymi częściami to lepiej ostrożnie bo spora ilość moze nie pasować, lepiej sobie zostawić oryginały w razie czego |