![]() |
Romet "góral" z 1997 roku - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Modele Rometów (/forumdisplay.php?fid=237) +--- Wątek: Romet "góral" z 1997 roku (/showthread.php?tid=55532) |
Romet "góral" z 1997 roku - Kolekcjoner1939 - Dzisiaj 10:59:11 Cześć. Mam taką nietypową trochę prośbę. W ostatni weekend ktoś buchnął mojego górskiego Rometa, którego zakupiłem w 1997 roku, służył mi wiernie przez 28 lat.... :-( Chcę zgłosić kradzież na policję, szukałem w domu papierów od niego, żeby znaleźć numer seryjny i nazwę modelu, ale bez powodzenia. Nie mam nawet zdjęcia roweru :-( Czy moglibyście (kto, jak nie Wy) po opisie naprowadzić mnie na model, może uda mi się w necie znaleźć jakieś zdjęcie. Rower był ciemno-grafitowy, rama w kształcie trójkąta, przerzutki Shimano, kierownica prosta, ale z "rogami". W dolnej części ramy była srebrna naklejka ROMET, na górze SHIMANO. Miał bagażnik. Może ktoś dałby radę z pomocą AI stworzyć portret pamięciowy zaginionego. Liczę na Waszą pomoc... RE: Romet "góral" z 1997 roku - Piotrekdriver1 - Dzisiaj 12:46:22 Gdzie Ty go trzymałeś że go buchnęli?z jakiego osiedla? RE: Romet "góral" z 1997 roku - Kolekcjoner1939 - Dzisiaj 13:36:28 (Dzisiaj 12:46:22)Piotrekdriver1 napisał(a): Gdzie Ty go trzymałeś że go buchnęli?z jakiego osiedla? Słoneczny Stok, Skrajna. Stał na półpiętrze w klatce, w której mieszka 6 rodzin... Był bardzo podobny do roweru z tego zdjęcia, tylko w moim górna część ramy jest równoległa do podłoża: [attachment=23825] |