![]() |
[S] Sprzedam wrak Ogara 205 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Sprzedam / Oddam (/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: [S] Sprzedam wrak Ogara 205 (/showthread.php?tid=55506) |
Sprzedam wrak Ogara 205 - Wodnik - Wczoraj 22:17:37 Witam Do sprzedaży jw. Romet Ogar 205 powypadkowy. Zarejestrowany na białą tablicę i opłacony. Cena: 2100 zł Za całość wraz z silnikiem na chodzie który nie został w ogóle uszkodzony w wypadku. Szerszy opis dla zainteresowanych: Romet użytkowany był przez starszego Pana któremu służył niemalże całe życie. Będąc jego jedynym środkiem transportu z uwagi na brak prawa jazdy. Od 3 lat zajmowałem się naprawami jego Romecika. 2,5 roku temu za moją namową został wykonany kapitalny remont silnika na najlepszych dostępnych na rynku podzespołach. Wał korbowy Duells, cylinder Almot, tłok Almot AK 20, sprzęgło Duells, łożyska FAG C3 na wale korbowym. Na skrzyni SKF. Uszczelniacze Vitonowe na wale. Silnik posiada również bezstykowy zapłon elektroniczny od Turbo Zabytki. Gaźnik był czyszczony za pomocą myjki ultradźwiękowej. Niestety historia Rometa zakończyła się w wyniku wypadku drogowego. Rama nadaje się praktycznie na złom ale z uwagi na papiery mam wartość a także ze względu na silnik którego przebieg po remoncie szacuję na 2000 km. Niestety nie mogę wstawić zdjęć tutaj bo coś nie tak z forumowym hostingiem który nie ładuje zdjęć. Jutro może wystawię ogłoszenie na sprzedajemy.pl bo na olx niestety płatne. Zainteresowani pisać priv. Podam numer telefonu, podeślę zdjęcia i odpowiem na pytania. |