![]() |
Korpus manetki gazu. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Modele Rometów (/forumdisplay.php?fid=237) +--- Wątek: Korpus manetki gazu. (/showthread.php?tid=55505) |
Korpus manetki gazu. - Piotrek Komar 2352 - Dzisiaj 15:23:53 Witam jestem posiadaczem modelu 2352. Komar już praktycznie złożony, ale ma kilka niewiadomych ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Korpus manetki gazu. - romek - Dzisiaj 15:42:53 Tutaj manetka z metalowym wkładem, ogólnie badziew straszny zwłaszcza jeśli części są współczesne. Te kolanko tak wchodzi, wsadzasz je ,, wzdłuż pojazdu" i obracasz do ,,wzdłuż kierownicy" ale i tak się trzyma to na słowo honoru. A manetka wypada bo pewnie sam rolgaz jest porzeźbiony. Korpus manetki gazu. - Piotrek Komar 2352 - Dzisiaj 17:00:59 Może i tak być z tym rolgazem jak mówisz, został stary bo wyglądał ok tak ja korpus. Od zmiany biegów kupiłem nowy komplet i działa super, tulejka z linka też siedzi super i się trzyma. Chyba jednak kupię nowy komplet Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Korpus manetki gazu. - romek - Dzisiaj 18:15:24 Nowy żeby działał to trzeba troche go przerobić. Ją zniszczyłem trzy zanim udało mi się to zrobić. Przynajmniej żeby do starego korpusu pasował, może jak kupisz cały zestaw będzie inaczej. Moim zdaniem jak chcesz kupować nowy zestaw to już lepiej weź ten nowszy, z plastikową manetka. Dużo mniej problemów z zacinaniem się itp. |