![]() |
WueSKa 125 - Czyli poniosło mnie trochę :D - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Inne jednoślady PRLu (/forumdisplay.php?fid=174) +--- Dział: Inne - Nasze sprzęty (/forumdisplay.php?fid=193) +--- Wątek: WueSKa 125 - Czyli poniosło mnie trochę :D (/showthread.php?tid=55439) |
WueSKa 125 - Czyli poniosło mnie trochę :D - Quake96 - Dzisiaj 09:57:01 Siemano ![]() Po wstąpieniu na tak zwaną "nową drogę życia", tj. po ślubie, postanowiłem zrealizować jedno ze swoich kawalerskich marzeń. Tym samym już w dzień po ślubie wskoczyliśmy z Tomkiem w Trucka i bez większego zastanowienia kupiłem coś takiego: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać poniosła mnie fantazja ![]() Na tym forum to myślę, że nikomu Wueski przedstawiać nie muszę. Ot typowa "b3" w typowym dla prawdziwej polskiej wski stanie. Może nie wygląda jak milion dolarów, ale kosztowała dużo mniej niż najniższa krajowa pensja na rękę i co najważniejsze... Jeździ! ![]() Otóż to ![]() ![]() ![]() Poza tym WSK oczywiście skręca i hamuje, ale nie świeci ![]() I tu uprzedzam też, że nie będę się tutaj bawił w jakieś super renowacje i tym podobne. Powiem szczerze jak na spowiedzi, że zamierzam ją trochę odzsczurzyć, psiknąć w inny kolor, zarejestrować na zabytek i po prostu tym jeździć ![]() ![]() WueSKa 125 - Czyli poniosło mnie trochę [emoji1] - łogór 200 - Dzisiaj 10:07:24 No no pikny śmietnik ześ Pan kupił,ale jak Pan mówisz ze idzie jak zła to to najważniejsze upalać ja tam po polach ladach łąkach i miodu nie załować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |