![]() |
Białe siodełka - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Rowery - Pozostałe pytania (/forumdisplay.php?fid=210) +--- Wątek: Białe siodełka (/showthread.php?tid=55430) |
Białe siodełka - FranekOriginal15 - 05-08-2025 18:23:24 Witam forumowiczów! Miesiąc temu kupiłem rower Wigry 3 przy którym zamontowane było białe siodełko, nie jestem pewien czy to oryginał czy jest ono z innego roweru, ponieważ nie znalazłem żadnej informacji na ten temat. Siodełko wygląda tak RE: Białe siodełka - wigryman - 16-08-2025 13:06:50 Ale to zdjęcie, to z roweru który kupiłeś, czy podobne ściągnięte z netu. Bo to z portalu "sprzedajemy" wydaje mi się jakby nowusieńkie. Może ktoś zaczął robić kopie tych z PRL-u. Zapotrzebowanie na rynku jest. Białe egzemplarze, dość rzadko, ale występowały. Ma jakiś napis z tyłu? RE: Białe siodełka - FranekOriginal15 - 23-08-2025 16:06:31 (16-08-2025 13:06:50)wigryman napisał(a): Ale to zdjęcie, to z roweru który kupiłeś, czy podobne ściągnięte z netu. Bo to z portalu "sprzedajemy" wydaje mi się jakby nowusieńkie. Może ktoś zaczął robić kopie tych z PRL-u. Zapotrzebowanie na rynku jest.Napis jest, pisze 'ST-030-032 ROMET' mam na swoim rowerze takie siodełko ale byłem zbyt leniwy żeby przesłać zdjęcie swojego dlatego wziąłem z internetu ![]() Nie wydaje mi się żeby to była podróbka ponieważ stelaż był cały zardzewiały. |