![]() |
ZZR Karat? Prośba o identyfikację - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Modele Rometów (/forumdisplay.php?fid=237) +--- Wątek: ZZR Karat? Prośba o identyfikację (/showthread.php?tid=55426) |
ZZR Karat? Prośba o identyfikację - msikorsk - Wczoraj 20:23:14 Cześć, Jak pisałem w powitaniu, stałem się szczęśliwym posiadaczem ZZR Karat. Przynajmniej tak mi się wydaje. Mam zamiar przywrócić jego oryginalny wygląd i blask. Podpowiedzcie proszę co to za model i jak powinien wyglądać. Jak z naklejkami do tego modelu? Tu widzę tylko jedną szachownicę pod siodełkiem i jakiś ślad po naklejce na ramie pomiędzy kierownicą i złożeniem. Siodełko mam czarne, myślę, że nieoryginalne Lampka przednia okrągła, za nowa jak na te lata. Z tyłu, po boku koła jest okrągła mała lampka (pocisk) Jest dynamo... Też jakoś nowocześnie wyglądające Załączam fotki. [attachment=23705] [attachment=23706] [attachment=23710] [attachment=23708] [attachment=23709] |