![]() |
Renowacja Romet Jubilat 1981r. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Rowery - Pozostałe pytania (/forumdisplay.php?fid=210) +--- Wątek: Renowacja Romet Jubilat 1981r. (/showthread.php?tid=55391) |
Renowacja Romet Jubilat 1981r. - jedrzejmodelski - 23-07-2025 18:53:47 Zabieram się za renowację Jubilata 1981 którego dostałem kilka lat temu. Kolor Zieleń groszkowa - L76 Czarne siedzenie i rączki na kierownicy Biała osłona łańcucha. Brakuje mi w nim oryginalnych lampek i dynama, widełki były zmieniane. Chcę skompletować oryginalną wersje, z tego co znalazłem na forum : lampka przednia prostokątny biała tylna biała z czerwonym kloszem widełki z białą nakładką Nie znalazłem informacji czy widełki mają być z mocowanie na dynamo lub bez ? ![]() RE: Renowacja Romet Jubilat 1981r. - zaz - 23-07-2025 22:48:49 Z mocowaniem na Dynamo. A jak znajdziesz bez to do kup sobie mocowanie na Dynamo. Pedały, siedzenie i rączki masz do zmiany. Szukaj też pompki oraz narzędziówki. |