![]() |
Brak chęci do życia motorynki - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Silnik, przeniesienie napędu (/forumdisplay.php?fid=221) +--- Wątek: Brak chęci do życia motorynki (/showthread.php?tid=55385) |
Brak chęci do życia motorynki - Kasztan - Dzisiaj 15:24:30 Siema "dostałem" po moim wujku motorynkę 301 wygląda pięknie lecz pęknięty tylny plastik(ciekawe dlaczego) ale nie o tym udało mi się ją odpalić przeczyściłem gaźnik, wyregulowałem. Pojechałem się przejechać a tu jest taki problem że mogę dodać max 3/4 gazu bo potem buuu jakby się zalewała/brakowalo paliwa nie wiem co to może być. Byłem nawet u lokalnego mechanika lecz powiedział że nie widać nigdzie problemu czy ktoś wie co to może być? RE: Brak chęci do życia motorynki - cebula642 - Dzisiaj 17:17:16 Polecam sobie kupić "żółtą" książkę pt. "Motorowery Romet". Tam jest wszystko opisane: podstawowe naprawy, najczęstsze problemy wraz z rozwiązaniem i instrukcja użytkowania. Niestety nie można jej kserować więc w internecie raczej nie znajdziesz RE: Brak chęci do życia motorynki - Kasztan - Dzisiaj 17:19:04 (Dzisiaj 17:17:16)cebula642 napisał(a): Polecam sobie kupić "żółtą" książkę pt. "Motorowery Romet". Tam jest wszystko opisane: podstawowe naprawy, najczęstsze problemy wraz z rozwiązaniem i instrukcja użytkowania. Niestety nie można jej kserować więc w internecie raczej nie znajdziesz No generalnie to wyjechałem na przejażdżkę i pcham do domu 3km właśnie ![]() ![]() RE: Brak chęci do życia motorynki - Bob_Harley - Dzisiaj 20:33:20 kolor świecy ci dużo powie, jak czarna/mokra to go zalewa, jak biała to za mało paliwka |