![]() |
Identyfikacja wersji i naklejek - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Identyfikacja rowerów Romet (/forumdisplay.php?fid=211) +--- Wątek: Identyfikacja wersji i naklejek (/showthread.php?tid=55354) |
Identyfikacja wersji i naklejek - dzemtruskawkowy - Wczoraj 18:51:03 Szukam naklejek do jubilata i nie mogę znaleźć co to za wersja jubilata ani tych naklejek. Ktoś pomoże rozpoznać co to za wersja i może gdzie kupie takie naklejki? (Wczoraj 18:51:03)dzemtruskawkowy napisał(a): Szukam naklejek do jubilata i nie mogę znaleźć co to za wersja jubilata ani tych naklejek. Ktoś pomoże rozpoznać co to za wersja i może gdzie kupie takie naklejki?Nie wiem dlaczego tak wyszło zdjęcie ale napis jest w kolorze czerwonym jakby coś RE: Identyfikacja wersji i naklejek - usertm - Wczoraj 23:56:15 Ten jubilat pochodzi z końcówki lat 90, albo już 00. Nie pamiętam dokładnie, pod suportem powinien być jakiś numer. Pierwsze dwie cyfry to rok, kolejne dwie to miesiąc. Zerknij. Jeśli chodzi o naklejki, do tych późnych nikt nie produkuje naklejek. |