![]() |
Zapłon cdi z skutera 2t do komara - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Elektryka (/forumdisplay.php?fid=222) +--- Wątek: Zapłon cdi z skutera 2t do komara (/showthread.php?tid=55346) |
Zapłon cdi z skutera 2t do komara - Merfix - Wczoraj 23:02:39 Witam przychodze z pytaniem czy komar bedzie chodził na zapłonie cdi z skutera 2t? Po przerobieniu aby sie tam trzymał? Czy bedzie sie miescil itd ? Czy wogóle bedzie chodził RE: Zapłon cdi z skutera 2t do komara - romek - Wczoraj 23:14:32 Można takie kombinacje robić, zapewne trzeba dorobić nowy stożek na Magneto , ogólnie jeśli się na tym nie znasz to nie dasz rady, jak już to kupić dedykowany RE: Zapłon cdi z skutera 2t do komara - grz3513k - Wczoraj 23:39:32 Możesz też kupić od Piotra Ostrowskiego, ten Pan przerabia orginalne zapłony na CDI nawet nie musisz zmieniać magneta (chyba), wszystko wsadzi w orginalną podstawę iskrownika, ale jak chcesz więcej info to wejdź na jego grupę na FB "JAWA ROMET CDI Naprawa RADOM". Ja mam od niego zapłon w ogarze 200 i działa i wygląda super, nawet nie widać że mam CDI. RE: Zapłon cdi z skutera 2t do komara - romek - Wczoraj 23:56:36 A do Dezameta też robi? Bo mi się zdaje że tylko do jawki RE: Zapłon cdi z skutera 2t do komara - grz3513k - Dzisiaj 00:02:39 Tak do dezameta też robi RE: Zapłon cdi z skutera 2t do komara - Merfix - Dzisiaj 00:27:51 (Dzisiaj 00:02:39)grz3513k napisał(a): Tak do dezameta też robi A jaki koszt takiej przeróbki? RE: Zapłon cdi z skutera 2t do komara - grz3513k - Dzisiaj 00:49:17 Pytaj Pana Piotra ja nie wiem, jak mu wyślesz swój zapłon to napewno trochę taniej bo na podstawie twojego zapłonu ci przerobi |