![]() |
Witam wszystkich - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Witam wszystkich (/showthread.php?tid=55233) |
Witam wszystkich - ursucolo1214 - 15-04-2025 19:48:41 Cześć jako iż jestem nowym członkiem tego forum mam zamiar się wam przestawić Mam na imię Karol pochodzę z małej wsi o nazwie Budy nieopodal Krotoszyna Interesuję się ostatnim czasem Komarami w wolnych chwilach pracuje przy swoim komarze 2352. Również interesuje się rolnictwem, głownie wielko powierzchniowym jak to u mnie jest w rzeczywistości. Zarejestrowałem się tutaj żeby zgłębić wiedze w naprawie Komarów. RE: Witam wszystkich - Bob_Harley - 15-04-2025 20:59:54 Witaj! Dobrze że ciągle pojawiają sie jeszcze nowi użytkownicy, dzięki temu forum jest nadal żywe, bo jak widziałem na niektórych forach motocyklowych to prawie żywej duszy nie ma. Ja co prawda bardziej siedze w temacie jawek, ale na pewno ktoś ci odpowie na pytania dotyczące Komara. RE: Witam wszystkich - ursucolo1214 - 17-04-2025 21:02:12 (15-04-2025 20:59:54)Bob_Harley napisał(a): Witaj! Dobrze że ciągle pojawiają sie jeszcze nowi użytkownicy, dzięki temu forum jest nadal żywe, bo jak widziałem na niektórych forach motocyklowych to prawie żywej duszy nie ma. Ja co prawda bardziej siedze w temacie jawek, ale na pewno ktoś ci odpowie na pytania dotyczące Komara. Miło mi ciebie poznać, możliwe że jak zakupie jakąś jawke to się może do ciebie odezwe ![]() |