![]() |
Motorynka bez pap. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Prawo (/forumdisplay.php?fid=99) +--- Dział: Dokumenty (/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Motorynka bez pap. (/showthread.php?tid=51107) |
Motorynka bez pap. - KryspinSc - 10-09-2020 11:39:43 Witam. Nabyłem niedawno od kolegi Romet Pony oczywiście jak to u nas bez pap. Ale cena była bardzo atrakcyjna ![]() ![]() RE: Motorynka bez pap. - damjdk08@gmail.com - 09-03-2021 16:07:45 i jak? udało się? RE: Motorynka bez pap. - romek - 09-03-2021 16:29:18 Wiem że temat byl odkopany, ale obydwie opcje są możliwe ![]() Jeszcze jest taka opcja, ktoś go sprzedał kiedyś tam a cały czas opłaca bo się boi kary. To się zdarza choć rzadko, wuja parę lat opłacał komara którego dawno zajechali dzieciaki na wiosce, bo chciał wyrejestrować a się okazało że tak nie można ![]() RE: Motorynka bez pap. - Zenek - 16-04-2023 18:49:36 Do KryspinSc, i jak udało się coś ustalić w opisanym temacie, podpowiedz jeszcze swoją drogą czy do UFG wysyłałeś zapytanie przez formularz kontaktowy czy w inny sposób (podpowiedz jaki), chciałbym jak Ty pogrzebać coś o historii swojej motorynki i nie posiadam nr rej. na mój sprzęt. RE: Motorynka bez pap. - Dawdzio - 16-04-2023 21:59:15 Raczej bym nie liczył na odpowiedź. Sześcio cyfrowy numer ramy jest powtarzalny tak bardzo, że poza moim motorowerem ma identyczny jeszcze jakaś Syrena, ze dwa Ursusy, kilka przyczep i Autosan H9. Motorowerów wyprodukowano tyle, że nie zdziwi mnie powtarzanie się numerów nawet w jednym modelu. Zapewne z tego powodu wprowadzono w końcu rok na jego początku. UFG nic nie wie, a jeśli wie to z pewnością samo się upomni o pieniądze. Tej instytucji trzeba unikać, a nie jeszcze się tam pchać. Niczego po numerze ramy się nie dowiesz. RE: Motorynka bez pap. - Norweski Zomowiec - 17-04-2023 08:22:19 dla pewności jeszcze sprawdzę manualnie kąt otwarcia okna |