![]() |
Szajbus - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Szajbus (/showthread.php?tid=50798) |
Szajbus - Ansset - 27-06-2020 19:31:14 Dzien dobry.. Mam nadzieje, iz nie popelnilem zadnego faux pas, witajac sie z tak szanownym gremium tutaj, niestety jednak nie bylem w stanie znalezc zadnego, bardziej adekwatnego, subforum, aby to uczynic. Tytulem wstepu - motoryzacyjny szajbus, fetyszysta w opinii niejednego znajomego, motocyklista, fizyk, informatyk, techniczny inspektor lotniczy z wisielczym poczuciem humoru, bogata historia wypadkowa, magnes dla pechowych zdarzen, nie do konca spelniony maz, jeszcze nie w pelni spelniony [tylko pierworodny na stanie] tatusiek. Bezwypadkowy w puszce. Nalot z grubsza oscylujacy w granicach melona na dwukołowcach, niestety, wypadkowy - zaden z mojej winy. Mam kilka projektów podrozniczo - antropologicznych w roznych fazach zaawansowania. Projektow obejmujacych uzycie <50ccm ![]() Podziekowal za uwage. Garaz: ' 87 Oryginalny od A do Z, a nawet Ż, Ogar 200, przy ktorego bylem kupnie (DH "Rolnik" w Ostrzeszowie), uzytkowany odrobine (450km nalotu) przez Akademie Rolnicza w Poznaniu, zapomniany, stojacy w piwnicy przez poltorej dekady, odkupiony po cenie zlomu, obecnie z przebiegiem circa 780km, pod kocykiem, w cieplym garazu stojacy od 2008, zakonserwowany i zadbany, niedotarty nawet. Skarb rodzinny ![]() '72 Jawa 50 (chyba Mustang z poczatku produkcji). Odkupiony od szanownego rodziciela. Przebieg - nascie tysiecy. Sprecyzuje, jak tylko do PL sie dostane. Moja historia dwukołowa: Romet Diadem, Romet Wigry 3, Romet Pony, Suzuki GS500E, Suzuki Intruder 800, Suzuki GSF600, Honda CBR 900RR, Honda CBR 1100XX + mała przygoda z Honda VFR800 Moja Historia czterokołowa: Trabant 601 (nauka jazdy we wlasnym zakresie, od 11 roku zycia, kiedy rodziciele udawali sie do kosciola ![]() RE: Szajbus - Motorowerzystka - 27-06-2020 23:36:39 Witaj na forum ![]() RE: Szajbus - Jorginsson - 27-06-2020 23:51:06 Kurczaki, masz ten garaż. I to rozstrzał niezły w tych "kwiatkach": Orion Ghia - Firebird z silnikiem 350ci, Jawa z 72 roku... Pokazuj nam te sprzęty w odpowiednich działach, osobiście nie mogę się doczekać! I jeszcze techniczny inspektor lotniczy... Witamy na Forum! RE: Szajbus - Odrestaurator - 28-06-2020 00:07:33 Witamy na forum ![]() RE: Szajbus - Ansset - 28-06-2020 14:15:26 Dziekuje, pani i panowie ![]() Jesli tylko bedzie mozliwosc, to postaram sie wkleic zdjecia, ktore posiadam, jednak gros historii dwu- i czterokółkowej poszlo w diably, gdy padl mi dysk. Probowalem przekopac archiwum online (imageshack - pozostaly mi tylko nazwy, daty i wielkosc plikow z prawie 16tys zdjec zaladowanych, Google Drive - tylko sam pies sie pozostal i archiwum rodzinne). Cos tam poznajdywalem, to sie wlepi, jak namierze odpowiedni dzial do tegoz ![]() No i jeszcze musze poznac polityke dotyczaca wklejek roznych typow, obowiazujaca na tym forum ![]() |