![]() |
Umiejscowienie naklejek w wigry 3 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Rowery - Problemy techniczne (/forumdisplay.php?fid=209) +--- Wątek: Umiejscowienie naklejek w wigry 3 (/showthread.php?tid=50376) |
Umiejscowienie naklejek w wigry 3 - romet-mars-lata-90 - 11-04-2020 13:49:29 Cześć! Mój projekt "wigry" dobiega końca i za parę dni poznacie efekt, jednak zanim to się stanie pozostało ostatnie. Naklejki. Jak w tytule. Czy ktoś zna pozycję naklejek w klasycznym wigry 3 (rok chyba 87)? Czyli: -Odległość naklejki predom romet od jednego z końców główki; -odleglość ostrzeżenia od główki ramy; -odległość wigry 3 od główki; -odległość naklejki na rurze podsiodłowej od mufy lub końca rury. Podobne pytanie zadał cyklista w swoim projekcie, ale nie znalazłem odpowiedzi :/ RE: Umiejscowienie naklejek w wigry 3 - Dawdzio - 11-04-2020 15:16:01 Jestem gotów zaryzykować stwierdzenie, że naklejając dokładnie na oko, sugerując się zdjęciami oryginalnych rowerów, zrobisz podobnie jak w fabryce. RE: Umiejscowienie naklejek w wigry 3 - romet-mars-lata-90 - 11-04-2020 16:09:50 Haha, no w sumie zapomniałem, że to romet. Jednak jeśli komuś się chce można porównać te dlugosci. Może akurat były wytyczne RE: Umiejscowienie naklejek w wigry 3 - romet-mars-lata-90 - 12-04-2020 22:45:02 Hej dzięki uprzejmość @Pasat 1986 dostalem wymiary z wigra: -naklejka predom: górna krawędź naklejki 7.5cm od góry główki ramy; -naklejka na rurze podsiodlowej: 10.5cm od końca rury; -naklejka wigry: 9.5cm od zawiasu; -ostrzeżenie 3.5cm od końca naklejki wigry. Jeśli administracja uzna, można wpiąć temat w poradniki i wrzucać tu umiejscowienie naklejek różnych Rometów. |