![]() |
Strony WWW za darmo! (styczeń) - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Usługi (/forumdisplay.php?fid=202) +---- Dział: Wykonam (/forumdisplay.php?fid=216) +---- Wątek: Strony WWW za darmo! (styczeń) (/showthread.php?tid=48163) |
Strony WWW za darmo! (styczeń) - Artur - 28-12-2018 18:42:42 Masz pomysł na swoją własną stronę internetową, tylko brakuje kogoś, kto ten pomysł zrealizuje? (Albo jest, tylko jest za drogi). ![]() Mogę się tego podjąć. I to całkowicie za darmo. Po co i dlaczego - chyba nie muszę tłumaczyć. Dlatego interesują mnie tylko takie pomysły, które mają realnie wejść w życie, tj. strona ma powstać, funkcjonować i być merytoryczna; dobrze by było, gdyby docelowo miała powstać w indywidualnej domenie. Skierowane jest to głównie do tych osób, które chcą zawładnąć własnym kawałkiem internetu i mają na to koncepcję, której mogę pomóc w realizacji. Cena, jak wspomniałem, 0 zł. Zastrzeżenie: wskazanie autorstwa i - nazwijmy to sobie - pełne prawa autorskie do kodu. ![]() Zakres "bajerów" czy stopień rozbudowania do ustalenia. "Opieka posprzedażowa" czy wgrane opcje edycji są również do zrobienia. Zainteresowanych zapraszam na PW - ustalimy szczegóły. Zlecenia przyjmuję tylko przez styczeń. ![]() RE: Strony WWW za darmo! (styczeń) - Tomasso94 - 28-12-2018 20:21:12 Już chciałem usuwać temat i banować za spam ![]() RE: Strony WWW za darmo! (styczeń) - Odrestaurator - 28-12-2018 22:31:22 (28-12-2018 20:21:12)Tomasso94 napisał(a): Już chciałem usuwać temat i banować za spam Ja też już zacierałem rączki do banowania ![]() RE: Strony WWW za darmo! (styczeń) - Artur - 29-12-2018 01:07:18 Ach, te chwytliwe tytuły... ![]() |