![]() |
Nasze kamerki do nagrywania trasy - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Narzędzia i akcesoria (/forumdisplay.php?fid=204) +--- Wątek: Nasze kamerki do nagrywania trasy (/showthread.php?tid=46114) |
Nasze kamerki do nagrywania trasy - Motorowerzystka - 28-02-2018 20:52:07 Piszemy tu czym nagrywamy, w samochodzie lub na moto. Może komuś pomoże to w wyborze i zakupie odpowiedniej kamerki ![]() Ja jakiś czas temu zakupiłam na allegro dwie kamerki, jedną samochodową (z wymienną baterią) o nazwie Blupop (ach te chińskie podróby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Nasze kamerki do nagrywania trasy - kaziq - 28-02-2018 21:45:44 Mam sj400 z full osprzętem, nie używam jej ale myśle że to się zmieni. ![]() RE: Nasze kamerki do nagrywania trasy - skinder - 01-03-2018 20:34:04 Jako kamerki sportowej używam Gopro Hero 2, trochę już relikt, ale mam ją już jakieś 5 lat i uważam że to był świetny zakup. Przymierzam się do zmiany na jakąś inną, najlepiej z 4k i wyświetlaczem. Do takiego luźnego nagrywania używam lustrzanki Canon EOS1300D, chociaż prawdę mówiąc średnio do tego się nadaje ze względu na małą poręczność w warunkach warsztatowych. RE: Nasze kamerki do nagrywania trasy - Motorowerzystka - 02-03-2018 19:24:38 Oto dzisiejsze nagranie z taniej kamerki sportowej wymienionej w pierwszym poście, x-zero, nagranie jest w rozdzielczości 720p, oryginalnie nagrywa w avi, ale przez wielkość pliku musiałam przerobić je na mp4, nie straciło dużo na jakości i wyrazistości na szczęście. Podłożyłam muzykę, bo za dobrze było słychać moją rozmowę ![]() |