![]() |
|
UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Opinie o kontrahentach (/forumdisplay.php?fid=227) +--- Wątek: UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak (/showthread.php?tid=45953) |
UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - abortnik - 06-02-2018 11:58:11 witam za waszym pośrednictwem olx.pl od MOTO Maniak zakupiłem zapłon do motorynki. zapłon doszedł ale nie taki jak opisywał sprzedający, ten wymaga ciecia obudowy a miało być inaczej. miał być gotowy do montażu a nie wymagający wiercenia czy cięcia nie dostałem paragonu ani gwarancji mimo że to jest zawarte w opisie aukcji, jak próbuje zadzwonić to mój numer jest teraz blokowany. nie odpisuje na wiadomości nie odbiera sms . porażka taki sprzedający ostrzegam wszystkich RE: UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - skinder - 06-02-2018 12:16:55 Klasyka gatunku, na forach i grupach internetowych co chwila ostrzegają przed zakupem u faceta. Spróbuj skontaktować się z kolegą Savierem z wskturbo.pl . Posiada pasujące zestawy do rometa i z tego co mi wiadomo ma jakiś sposób na zwrot tego zapłonu do sprzedawcy. RE: UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - abortnik - 06-02-2018 12:34:39 dziękuję bardzo
RE: UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - Diesel - 10-02-2018 23:31:55 mi w tym tygodniu przyszedl od niego zaplon do simsona niedawno zamontowalem tez nie widzialem ze trzeba ciac i mialem problemy z tym cieciem i podpieciem wyslal mi zdj jak to montowal i pozniej jak wydzwanialem- nie mam cierpliwosci i nr zablokowany. Napisz priv bo mam czlowieka ktory mi pomogl bo oszust dal zly regulator ... RE: UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - Marooo4 - 15-11-2025 22:04:21 (06-02-2018 11:58:11)abortnik napisał(a): witam za waszym pośrednictwem olx.pl od MOTO Maniak zakupiłem zapłon do motorynki. zapłon doszedł ale nie taki jak opisywał sprzedający, ten wymaga ciecia obudowy a miało być inaczej. miał być gotowy do montażu a nie wymagający wiercenia czy cięcia nie dostałem paragonu ani gwarancji mimo że to jest zawarte w opisie aukcji, jak próbuje zadzwonić to mój numer jest teraz blokowany. nie odpisuje na wiadomości nie odbiera sms . porażka taki sprzedający ostrzegam wszystkich dzień dobry, mój tato zakupił własnie zapłon CDI od tego oszusta ,,moto maniak, czy jest szansa odzyskać kase ? proszę o pomoc RE: UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - romek - 15-11-2025 22:49:48 Kolego, to było blisko 8 lat temu i od tego czasu ,,abortnik" nie logował się na forum. Ogólnie rzecz biorąc jeśli to ten z Gorzowa Wielkopolskiego to klasyka taka jak gra w trzy kubki na giełdzie albo sygnet od cygana który nie ma na paliwo. Myślę że kasy nie odzyskacie ludzie się z nim szarpią od lat a sam fakt że działa dalej daje pogląd na sytuację. RE: UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - tramwajarz - 15-11-2025 23:55:09 tyle sie głośno i nim pisze a ludzie jak widac nadal sie nabierają,bo tanio,bo pasuje,szkoda pare zł wiecej na turbozabytki albo innych sprawdzonych sprzedawców + RE: UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - Norweski Zomowiec - 16-11-2025 00:31:57 (15-11-2025 23:55:09)tramwajarz napisał(a): tyle sie głośno i nim pisze a ludzie jak widac nadal sie nabierają,bo tanio,bo pasuje,szkoda pare zł wiecej na turbozabytki albo innych sprawdzonych sprzedawcówA Mógł zapytać tutaj na forum... Niestety, chytry traci dwa razy. "A może się uda?" czy "a może kupię taniej?" często kończy się właśnie tak, jak mówi przysłowie: Tanie mięso psy jedzą
RE: UWAGA TO JEST OSZUST - MOTO Maniak - Marooo4 - 17-11-2025 22:10:20 Jak to mówią Polak mądry po szkodzie... I to jest prawda, szkoda że daleko mieszkam od tego Pana oszusta... |