![]() |
Od czego to siodło??? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Rowery - Pozostałe pytania (/forumdisplay.php?fid=210) +--- Wątek: Od czego to siodło??? (/showthread.php?tid=44830) |
Od czego to siodło??? - sadzik93 - 03-09-2017 23:56:23 Witam, zakupiłem kiedyś za grosze kilka siodeł ( z założenia siodeł rowerowych ) i trafiła mi się taka perełka jak poniżej. Pytanie jest następujące czy jest to siodło rowerowe czy raczej siodło od jakiegoś motoroweru ? Wydaje mi się że kiedyś mi przeleciał na jakimś zdjęciu rower z takim siodłem. Mocowanie sztycy wskazuje na rower, ale chciał bym się upewnić czy aby na pewno (może jest to jakaś samoróbka). Jeśli ktoś był by wstanie zidentyfikować byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Mam kilka siodeł ze skóry, chciałbym je samodzielnie odnowić. Robił ktoś sam na własną rękę takie rzeczy i mógł by poradzić lub podpowiedzieć jak się do tego zabrać? |